Praznična ponuda Mercedes-Benz zvijezda

15.12.2020 11:56:57
Praznična ponuda Mercedes-Benz zvijezda

U prazničnoj ponudi dodatni popusti

Starline  d.o.o. ovlašteni Mercedes-Benz partner za prodaju i servisiranje Mercedes-Benz vozila u BiH pripremio je prazničnu ponudu Mercedes-Benz zvijezda  u okviru koje kupci dobivaju  priliku da uštede 8.387,00 KM prilikom kupovine B-Klase i 8.220,00 KM prilikom kupovine A-Klase. 

"Prazničnom ponudom" kompanija  STARline d.o.o.  obuhvata i druga  vozila na lageru, a praznična ponuda vrijedi do 31. januara.

"Kao  Mercedes-Benz “ kupac  možete uživati u u odličnim, sigurnim i pouzdanim vozilima, te iskoristiti prednost  kvalitetnog i brzog serivisiranja , a sve to povoljnim uslovima ”, napominju iz “STARline-a".

Iz kompanije "STARline-a" pozivaju kupce da iskoriste prazničnu ponudu, te da sebe i svoje najdraže obraduju Mercedes-Benz zvijezdom , u kojoj je moguće kupiti vozilo i finansiranjem putem leasinga po izvanrednim uslovima. 

Više informacija na www.mercedes-benz-starline.ba ili putem telefona 033/475-575.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika