al
Putujte u Disneyland® Paris sa Bingom i kompanijom Mastercard

Predstavljamo

Putujte u Disneyland® Paris sa Bingom i kompanijom Mastercard

02.11.2018 14:07:22 / Izvor: Akta.ba

Odvedite svoje najmlađe na proslavu 90. rođendana Mickey Mouse

Bingo i Mastercard organizuju nagradnu igru u okviru koje korisnici Mastercard kreditnih kartica mogu da osvoje putovanje u najsretnije mjesto na svijetu – Disneyland® u Parizu. Ove godine se obilježava veoma poseban jubilej u istoriji Disneylanda jer se proslavlja 90. rođendan Mickey Mousea, što će budućim pobjednicima nagradne igre učiniti putovanje neprocjenljivim.

Nagradna igra je otvorena svim korisnicima Maestro i Mastercard kartica koji u periodu od 06.10. do 05.11.2018. godine obave najmanje jednu transakciju u Bingo trgovinama. Nakon kupovine, potrebno je da korisnik ispuni kupon koji može da preuzme na kasi i ubaci ga u jednu od kutija predviđenih za to u Bingo objektima. Najsretniji učesnik će osvojiti paket aranžman "Mickey’s 90th Birthday-World’s Biggest Mouse Party" koji obuhvata povratne avio karte za četiri osobe, dva noćenja u hotelu "Newport Bay Club Hotel", kao i polise putnog zdravstvenog osiguranja tokom perioda trajanja aranžmana.

Pobjednici nagradne igre će biti izvučeni 12.11.2018., a u mogućnosti su da svoje nagrade iskoriste u periodu od 30.11. do 02.12.2018.

Disneyland® Paris je jedna od vodećih turistička atrakcija u Evropi, koju svake godine obiđe oko 15 miliona posjetilaca, djece i odraslih. Prostire se na 2.000 hektara, a sastoji se iz Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park i Disney Village u kome se nalaze hoteli, prodavnice i restorani.

Kompanija Bingo ove godine slavi dvadeset pet godina. U okviru strategije razvoja planirano je preuređenje starih poslovnica te širenje maloprodajne mreže diljem Bosne i Hercegovine. Ovaj domaći trgovački lanac djeluje u sklopu grupacije koja zapošljava 7.500 ljudi, obuhvata  190 trgovina, šezdeset pet restorana, devetnaest kompanija drugih djelatnosti, od čega je i deset fabrika.

Pravila nagradne igre Mastercard za FBiH
Pravila nagradne igre Mastercard za RS

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo