Razvoj i upravljanje aplikacijama - KING ICT

26.10.2021 08:31:37
razvoj i upravljanje aplikacijama

KING ICT gradi rješenja za poslovno izvještavanje u složenim poslovnim okolinama temeljena na Microsoft BI skupu proizvoda.

Poslovno izvještavanje i analiza

Kako iskoristiti potencijal podataka

Uspjeh u digitalnom svijetu ovisi o informacijama na kojima se temelje poslovne odluke. KING ICT gradi rješenja za poslovno izvještavanje u složenim poslovnim okolinama temeljena na Microsoft BI skupu proizvoda. U izradi vizualizacija podataka (izvještaji, kontrolne ploče), slijedi smjernice opisane u standardu za međunarodnu poslovnu komunikaciju (International Business Communication Standards), popularnog naziva Hichert SUCCESS rules.

Razvoj i integracija poslovnih rješenja

Softver po mjeri korisnika

KING ICT razvija aplikacijska rješenja krojena prema specifičnim poslovnim procesima. Proces razvoja softvera temelji se na agilnim metodologijama (scrum) uz učestvovanje klijenta što predstavlja važan faktor uspjeha realizacije projekta. Aplikacije razvija na Java i .Net platformi. Korištenjem koncepta tehnološkog radara KING ICT bira tehnologije u skladu s potrebama korisnika.

Rješenja za e-trgovinu

Moderno poslovanje se dešava online

Napredna enterprise rješenja KING ICT razvija za Web prodavaonice na SAP Hybris (CX) platformi uz integracije na ostatak sistema koji se koriste u poslovanju kao što su ERP (Enterprise Resource Planning), WMS (Warehouse Management System), CRM (Customer Relationship Management) te IPG (Internet Payment Gateway).

PODIJELI:
TAGOVI: KING ICT aplikacije

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak