al
REHAU prozori: Komfor uz jednostavnu njegu

Građevina

REHAU prozori: Komfor uz jednostavnu njegu

30.07.2019 08:39:47 / Izvor: Akta.ba

Uživajte u benefitu lakog održavanja

Kako niko ne voli da puno vremena troši na pranje i održavanje prozora, REHAU vam nudi prozore sa posebnim komforom jer vaši prozori su izloženi velikom opterećenju: kiša i sneg, prljavština ili prašina, i stalno otvaranje i zatvaranje prozora i vrata.

REHAU prozori imaju specijalnu površinu. Dosadno i vremenski intenzivno pranje prozora pripada prošlosti. Od danas čistite bez muke, i to samo sa vodom. Tako će vam ostati vremena za druge aktivnosti.

Želite prozore jednostavne za njegu?

REHAU prozorske profile karakteriše izuzetna površina. Ona vašim prozorima daje poseban sjaj i izuzetnu glatkoću, tako da se prljavština i prašina teško mogu taložiti.

Nemate vremena za održavanje?

Ne morate da trošite svoje vreme na farbanje ili održavanje. Dovoljno je da pokretne dijelove jednom godišnje podmažete sa običnim uljem i da dihtunge njegujete silikonom

Zbog grube strukture nečistoća se lakše taloži u udubljenjima

Kod REHAU prozora nečistoća se teško zadržava.

Zbog grubih struktura nečistoća se lakše taloži u udubljenjima i teško se odstranjuje. HDF (High-Definition-Finishing)-tehnologijom postižu se znantno glatkije površine na kojima se nečistoća teško zadržava.

Ovako jednostavno ćete sačuvati vrijednost vašeg premijum REHAU prozora. Sve informacije možete pronaći na web stranici.

REHAU prozori pružaju više.

Oni obezbjeđuju i:

  • Uštedu energije
  • Protivprovalnu zaštitu
  • Raznovrstan dizajn i
  • Komfor uz jednostavnu njegu

Koje zahtjeve imate u odnosu na vaše prozore? U REHAU velikom proizvodnom spektru naći ćete pravi sistem za vaš dom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina