al
REHAU pruža dugoročnu podršku na mnogobrojnim putevima

Građevina

REHAU pruža dugoročnu podršku na mnogobrojnim putevima

06.12.2019 09:02:34 / Izvor: Akta.ba

Da bi se saobraćajni putevi decenijama oduprijeli prirodnim elementima i ekstremnim temperaturama neophodna je najbolja moguća podrška. REHAU za najrazličitije zadatke nudi specifične sisteme.

Individualno prilagođeni sistemi procijednih voda spriječavaju oštećenja uslijed plavljenja i obezbijeđuju dugoročnu stabilnost. Rješenja za drenažu nude kompletne sisteme za drenažu građevinskog zemljišta, većih površina, u izgradnji puteva ili u poljoprivredi.

REHAU nudi geotekstile, geomreže i kompozitne materijale od sintetičkih vlakna za separaciju, filtraciju i stabilizaciju u niskogradnji.

Važne saobraćajne površine za pristup u hitnim slučajevima, željeznički peroni, mostovi ili prilazne rampe mogu da se održavaju bez leda i snijega uz sisteme površinskog grijanja sa geotermalnom energijom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina