Saradnja Elektrotehničkog fakulteta i BH Telecoma - podrška najboljim studentima

Filantropi

Saradnja Elektrotehničkog fakulteta i BH Telecoma - podrška najboljim studentima

Na Odsjeku za telekomunikacije Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu održano je svečano proglašenje najboljeg studenta master studija u akademskoj 2019/2020. godini.

02.11.2020 10:33:15 / Izvor: Akta.ba

Dana 30. oktobra, na Odsjeku za telekomunikacije Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu održano je svečano proglašenje najboljeg studenta master studija u akademskoj 2019/2020. godini.

Najboljim studentom proglašen je mr.el. Emir Dervišević, dipl.ing.el. koji je master studij Odsjeka za telekomunikacije okončao sa prosjekom ocjena 9.50.

Dodjela nagrade je održana u saradnji sa kompanijom BH Telecom, koja je obezbijedila mobilni uređaj za najboljeg studenta.

BH Telecom je vodeći telekom operator u Bosni i Hercegovini, koji pruža visokokvalitetne, savremene usluge iz oblasti telekomunikacija. BH Telecom osigurava podršku obrazovnim i naučno-istraživačkim institucijama u Bosni i Hercegovini.

Šef Odsjeka za telekomunikacije, doc.dr. Miralem Mehić, se zahvalio podršci kompaniji BH Telecom te je naglasio da se raduje daljoj saradnji sa industrijskim partnerima u Bosni i Hercegovini i regionu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi