al
STARline u danima koji zahtjevaju disciplinu funkcioniše u punom kapacitetu

Auto, moto i nautika

STARline u danima koji zahtjevaju disciplinu funkcioniše u punom kapacitetu

02.04.2020 13:04:47 / Izvor: Akta.ba

STARline d.o.o, ovlašteni servisni i prodajni partner proizvođača vozila Mercedes-Benz, u svom punom kapacitetu funkcioniše u ovim danima koji od svih nas zahtjevaju najviši stepen discipline, angažovanosti i osposobljenosti na sprječavanju širenja i umanjivanju posljedica utjecaja zaraze virusom SARS-CoV-2.

Svi njihovi ljudski i tehnički kapaciteti su spremni da pruže potrebne usluge održavanja i popravki pokretne mehanizacije koja je angažovana u institucijama medicinske pomoći, civilne zaštite, sigurnosnim institucijama, komunalnim preduzećima, a čije je   funkcionisanje  neophodno da se ovo stanje prebrodi  uz što manje oboljelih i bez težih poslijedica po zdravlje ljudi i sigurnost društvene zajednice. Pod pokretnom mehanizacijom se podrazumijevaju putnička motorna vozila, vozila za prevoz i liječenje bolesnika, kamioni, radna mehanizacija i sva ostala cestovna, terenska, građevinska vozila i pokretne radne mašine.

Usluge održavanja i popravki pokretne mehanizacije, kompanija STARline d.o.o. može pružiti u svojim servisnim radionicama na dvije adrese u Kantonu Sarajevo, i to na adresi Osik br. 4, 71210 Ilidža (pored brze ceste Ilidža – Blažuj) i na adresi Muje Šejte br. 7, 71320 Vogošća, kao i na bilo kojoj drugoj lokaciji uz angažovanje našeg pokretnog servisnog tima.

Pored Mercedes-Benz vozila na raspolaganju su servisirati i vozila drugih proizvođača, što  nije u njihovoj praksi, ali shodno situaciji koja se dešava u državi, žele pomoći i biti na raspolaganju svim institucijama, klijentima, koji imaju potrebu za servisiranjem vozila. Također, naglašavaju da sve usluge servisiranja i popravki vozila će vršiti po dosta povoljnijim  uslovima nego inače, jer žele na taj način doprijenti  našoj zajednici.

Sve usluge održavanja i popravki pokretne mehanizacije, njihovi zaposlenici vrše uz potpuno poštivanje preporuka zdravstvenih organa i institucija upravljanja na svim nivoima, uz korištenje mjera za prevenciju širenja zaraze virusom SARS-Cov-2, koje su propisane od strane institucija.

Dežurni brojevi telefona:

SERVIS ZA PUTNIČKA VOZILA

033/475-587 ; 063/772-369; 063/772-366; 063/772-367

EMAIL: jasmin.kulic@starline.ba

SERVIS ZA KOMERCIJALNA VOZILA

033/475-586 

E-MAIL igor.andric@starline.ba

PODIJELI:

TAGOVI: STARline Mercedes-Benz

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika