Novi dizajn Akta.ba: Od sada bolja preglednost na svim uređajima

07.10.2017. 08:22 / Izvor: Akta.ba
Novi dizajn Akta.ba: Od sada bolja preglednost na svim uređajima

Naša nova stranica prilagođena je svim uređajima, a sadržaj koji nudi trebao bi dodatno olakšati poslovanje svim našim klijentima

Vodeći poslovni portal u Bosni i Hercegovini Akta.ba predstavlja Vam svoju novu web stranicu. Ključne promjene novog izgleda su atraktivniji dizajn i bolje korisničko iskustvo.

Moderniji dizajn i bolje korisničko iskustvo jesu osnovne značajke nove, redizajnirane web stranice portala Akta.ba, ali nisu bili glavni ciljevi ovog projekta. Glavni cilj bilo je prilagođavanje portala Akta.ba stilu života i poslovanja naših klijenata. Zato je lakši pristup informacijama i jednostavnija pretraga poslovnih subjekata i tendera bio imperativ.

RESPONZIVAN DIZAJN I MOBILNA VERZIJA WEB STRANICE

Portalu Akta.ba pristupa više od dva miliona čitatelja sa mobilnih telefona i tableta.

Zato je i došlo vrijeme da sadržaj kompletnog portala u potpunosti prilagodimo potrebama korisnika koji će, zahvaljujući novim funkcionalnostima, lakše doći do informacija.

Od sada je portal Akta.ba u potpunosti prilagođen osobnim računarima, tabletima i pametnim telefonima, a sadržaj koji nudimo trebao bi dodatno olakšati poslovanje svim našim klijentima.

Sadržaj se automatski prilagođava svim veličinama ekrana pa tako bez obzira koji uređaj koristili, sadržaj će biti prilagođen vašem ekranu.

NOVI PRETRAŽIVAČ ZA BOLJE REZULTATE

Baze podataka portala Akta.ba našim su klijentima jedan od svakodnevnih alata u planiranju poslovanja i provedbi projekata, zato su pored novog preglednijeg izgleda, pretrage na Akti postale lakše i efikasnije. Za pretragu je dovoljno, kao i do sada, ukucati ključne riječi u pretraživač, a rezultati koje dobijate sada su mnogo intuitivniji.

Pretraga poslovnih subjekata i tendera sada nudi mnogo pregledniji sadržaj iz svih kategorija portala Akta.ba.

Unapređenjem pretrage baza nastojali smo, kroz uštedu vremena i bolju preglednost, olakšati našim klijentima organizaciju rada i svakodnevno poslovanje.

UNAPRIJEĐENE MARKETINŠKE USLUGE PORTALA

Oglašavanje na portalu Akta.ba naši su klijenti (oglašivači) isticali kao izuzetno efikasno zbog precizno ciljane publike i velike zainteresiranosti za objavljeni sadržaj.

U želji da oglašavanje učinimo efikasnim za naše klijente, a korisnim i informativnim za čitatelje poboljšali smo uslugu oglašavanja.

Pored većeg broja različitih formata oglasa, svakom zainteresiranom oglašivaču nudimo kalkulator troškova koji će izračunati budžet potreban za kampanju u željenom vremenskom roku.

Ne želimo da oglasi na portalu Akta.ba budu smetnja, nego kvalitetan dodatak paketu poslovnih sadržaja koji svaki korisnik kreira i prilagođava svojoj firmi i potrebama poslovanja.

NEWSLETTER -  VAŠ PERSONALIZIRANI POSLOVNI MAGAZIN

Osim novog izgleda weba i newsletter možete očekivati u potpuno novom izgledu. Dnevna i Sedmična akta postaju vaš personalizirani poslovni magazin.

Najznačajnije vijesti od sada će dolaziti u Vaš inboks u novom ljepšem i privlačnijem formatu online poslovnog magazina i sadržavat će informacije generirane u skladu s vašim željama i potrebama.

Želje i potrebe naših klijenata, kao i pretplatnički paketi koje nudi Akta, potpuno su različiti. Newsletter će pratiti tu različitost i postati online poslovni magazin koji će svaki naš korisnik kreirati sam, odabirom onih kategorija sadržaja koji su potrebni njegovom poslovanju i usavršavanju.

Popis tendera, stečajeva, poslovnih analiza i ostalih specijaliziranih poslovnih sadržaja isporučivat ćemo kao odvojen newsletter.

Izgledom i sadržajem nova Akta svojim dosadašnjim korisnicima želi olakšati pristup informacijama o poslovnim kretanjima i promjenama na tržištu, a  novim alatima i sadržajima želi se privući i mlađu publiku.

Novim dizajnom Akta.ba je osvježila svoj digitalni identitet, a boljom preglednošću, modernim pristupom i komunikacijom još snažnije pomiče granice poslovanja u BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti