Otvorene prijave za BizIDEA Competition 2015

Najave / DOGAĐAJI

Otvorene prijave za BizIDEA Competition 2015

Studenti, nemojte samo sanjati o svom poduzeću! Napravite prvi korak i prijavite se na natjecanje za najbolju poslovnu ideju koje organizira INTERA Tehnološki Park Mostar - BizIDEA Competition 2015.

08.01.2015. 12:50 / Izvor: eKapija.ba

Studenti, nemojte samo sanjati o svom poduzeću! Napravite prvi korak i prijavite se na natjecanje za najbolju poslovnu ideju koje organizira INTERA Tehnološki Park Mostar - BizIDEA Competition 2015. Naučite kako se piše poslovni plan i procijenite svoju poslovnu ideju, osvojite novčane nagrade pa čak i priliku za osnivanje vlastitog poduzeća.

ROK ZA PRIJAVU IDEJE JE 17.01.2015!

BizIdea Competition se ove godine implementira u okviru projekta INTERA 13/04877 podržanog od Norveškog ministarstva inostranih poslova, kojeg implementira Athene Prosjektledelse AS, te od GIZ-a.

Cilj natjecanja je probuditi poduzetnički duh među mladim, obrazovanim i perspektivnim ljudima i motivirati kreativne pojedince s inovativnim idejama da samostalno krenu u poduzetničke vode.

Ovo je natjecanje i edukacijskog karaktera, deset odabranih polufinalista će kroz stručne radionice svoje poslovne ideje pretvoriti u poslovni plan. Najbolja tri poslovna plana očekuju vrijedne novčane nagrade.

Aplikacijski obrazac kao i pravilnik kojim se uređuju uvjeti pristupanja natjecanju, način i postupak odabira poslovnih planova možete pronaći u prilogu.

Prijave i eventualna pitanja slati na:

meliha.leric@intera.ba i mateja.bosnjak@intera.ba

Telefon: 036 327 972

BizIdea Competition Pravilnik 2014

Prijavni obrazac 2015

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave