ThermoFlux Interio 22

09.12.2016. 08:58 / Izvor: Akta.ba
ThermoFlux Interio 22

​Interio 22 je kotao na pelet modernog dizajna namijenjen za korisnike koji nemaju dovoljno prostora za postavljanje kotla.

Interio 22 je kotao na pelet modernog dizajna namijenjen za korisnike koji nemaju dovoljno prostora za postavljanje kotla. Kotao je kompaktan i treba samo 1m2 za postavljanje, tako da se može smjestiti u najmanje prostorije. Spremnik peleta kapaciteta 50 kg, digitalna regulacija sa sedmodnevnim programatorom, gusano ložište, cirkulaciona pumpa, expanziona posuda i sigurnosni ventil ga čine jednostavnim za ugradnju i upotrebu.

Za sve one koji žele riješiti pitanje zagrijavanja prostora a imaju problem sa smještajem kotla Interio 22 predstavlja pravo rješenje i idealan izbor. Kotlovi posjeduju vertikalni cijevni izmjenjivač topline i namijenjeni su priključenju na sistem centralnog grijanja. Kotlovi su toplotno izolirani te skoro da nemaju gubitke topline u prostor.

Upravljačka ploča omogućuje jednostavnu regulaciju temperature, promjene opcija i prilagođavanja prema individualnim potrebama i zahtjevima korisnika. Mogućnost programiranog paljenja i gašenja (4 puta dnevno paljenje, 4 puta dnevno gašenje) te mogućnost priključka sobnog termostata  pružaju udobnost potpuno automatskog zagrijavanja Vašeg doma kada god to poželite.

Kotlovi na pelet Interio spajaju lijep dizajn, ekonomično zagrijavanje i udobnost koje pruža centralno grijanje.

Priručnik za korištenje i održavanje možete preuzeti OVDJE

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti