Pogledajte kako će izgledati ulazni portal u poslovnu zonu ''Podbrdo''

11.11.2020. 14:49 / Izvor: Akta.ba

U opštini Mrkonjić Grad u toku je priprema dokumentacije za izgradnju ulaznog portala u poslovnu zonu ''Podbrdo''.

U opštini Mrkonjić Grad u toku je priprema dokumentacije za izgradnju ulaznog portala u poslovnu zonu ''Podbrdo''.

Projektovani objekat je stalnog karaktera, čvrste gradnje sa dimenzijama 5,60x23,43m, i privrednog karaktera ukupne površine 37,27 m2.

U prizemlju objekta su predviđeni kolski i pješački ulazi sa kontrolnim rampama za kontrolu ulaza i izlaza sa portirnicom sa sanitarnim čvorom. Na ulazu su predviđena mjesta za natpis budućih vlasnika poslovnih objekata u poslovnoj zoni. 

Prostor kontrole kolskog i pješačkog pristupa je natkriven i osvjetljen, a prostorije i njihovi sadržaji su projektovani prema funkcionalnim i prostornim funkcijama budućim korisnicima, a u skladu sa standardima i svremenim uslovima funkcijonisanja. 

Objekat je konceptualno, tehnički i situaciono prilagođen okruženju, uz poštovanje svih preporuka i zakonskih propisa donesenih za ovu vrstu objekta. Gradnja predmetnog objekta je predviđena za gradnju u više faza.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije