Počinje izgradnja luksuznog hotela na Plavoj vodi (VIDEO)

26.02.2021. 07:58 / Izvor: Akta.ba
Počinje izgradnja luksuznog hotela na Plavoj vodi (VIDEO)

Investitor je vlasnik čuvene ćevabdžinice "Hari" iz Travnika.

Uskoro počinju radovi na izgradnji luksuznog hotela na Plavoj vodi u Travniku. Riječ je o poznatoj turističkoj destinaciji koja će ovim biti dodatno obogaćena.

Prema najavama investitora, inače vlasnika poznate ćevabdžinice "Hari" u Travniku, luksuzni hotel će ponuditi brojne nove sadržaje, koji do sada u ovom gradu nisu bili zastupljeni.

" Uspješna priča u ugostiteljstvu se nastavlja, ovoga puta u malo drukčijem smjeru, ali s ciljem unapređenja smještajno-ugostiteljske ponude i obogaćivanja turističkih sadržaja i usluga u gradu Travnik", poručili su.

Hotel, kako navode, nikako ne narušava ambijent, već se uklapa u postojeći projekat, te uljepšava i obogaćuje ovaj dio Travnika.

Idejno rješenje projektiranja luksuznog hotela potpisuje eminentni i svjetski poznat arhitekta Amir Vuk-Zec.

 
Sneak peek- Otkrivamo vam kako će izgledati luksuzni hotel na Plavoj vodi!

🔊🎬Sneak peek- Otkrivamo vam kako će izgledati naš luksuzni hotel na Plavoj vodi! ✨Uskoro počinjemo sa radovima✨ ℹ️Jednu od najpoznatijih i omiljenih bh. turističkih atrakcija, čuvenu travničku Plavu vodu, uskoro će dodatno ukrasiti luksuzi hotel, koji će Travničanima, kao i domaćim i stranim turistima ponuditi, pored standardnih i brojne nove sadržaje, koji do sada u ovom gradu nisu zastupljeni. Uspješna priča u ugostiteljstvu se nastavlja, ovoga puta u malo drukčijem smjeru, ali s ciljem unapređenja smještajno-ugostiteljske ponude i obogaćivanja turističkih sadržaja i usluga u gradu Travniku.

Posted by Ćevabdžinica Hari on Saturday, February 20, 2021

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije