Radovi na kružnom toku Bradina od sada u noćnim satima

07.08.2022. 08:37 / Izvor: Akta.ba
Bradina

Gužvi u saobraćaju zbog izvođenja radova na Izgradnji kružnog toka u mjestu Bradina, kakve su viđene prethodnih dana, više neće biti.

Gužvi u saobraćaju zbog izvođenja radova na Izgradnji kružnog toka u mjestu Bradina, kakve su viđene prethodnih dana, više neće biti s obzirom na to da su iz Javnog preduzeća Autoceste FBiH dali nalog izvođaču da radove na spomenutom dijelu izvodi samo u noćnim satima, i to u periodu od 22.00 do 06.00 sati.

Radovi na izgradnji kružnog toka u mjestu Bradina, na magistralnom putu Tarčin - Konjic, u sklopu aktivnosti koje se odvijaju na izgradnji autoceste na Koridoru Vc, dionica Tarčin - Ivana, započeli su jučer. 

Kako je navedeno u saopćenju JP Autoceste FBiH, gužve koje su se dogodile prvog dana izvođenja aktivnosti na izgradnji kružnog toka koji će magistralnu cestu povezati sa dionicom Tarčin - Ivan nastale su greškama izvođača radova na ovoj dionici.

"Ovim putem želimo poslati izvinjenje svim građanima koji su se jučer našli u neugodnoj situaciji i koji su satima čekali u kolonama prouzrokovanim greškama koje je napravio izvođač radova. S obzirom na situaciju koja se dogodila prvoga dana aktivnosti izgradnje kružnog toka, a da bi u daljnjem periodu izbjegle slične neugodne situacije, JP Autoceste FBiH dalo je nalog izvođaču da radove na spomenutom dijelu izvodi samo u noćnim satima, i to u periodu od 22:00 do 06:00 sati", navodi se u saopćenju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije