Goraždanska firma se uključuje u izgradnju Koridora Vc

19.11.2022. 08:16 / Izvor: Akta.ba
pobjeda goražde

Sastanak je održan s ciljem ostvarivanja potencijalne poslovne saradnje sa domaćom firmom koja može ponuditi proizvode i mogućnosti kao potencijalni partner

Dana 17.11.2022. godine u prostorijama Pobjede-Rudet d.d. u Goraždu, održan je radni sastanak kojem su prisustvovali Elmedin Voloder direktor JP Autoceste FBiH sa saradnicima i Muhamed Hubanić direktor Pobjeda-Rudet d.d. Goražde sa saradnicima. Sastanku su prisustvovali i predstavnici ispred partnerskih firmi Cengiz Insaat Sanayi, Euro-Asfalt d.o.o. Sarajevo, Azvirit LLC, HGG Insaat, a koje su direktno uključene na izgradnji Koridora Vc.

Sastanak je održan s ciljem ostvarivanja potencijalne poslovne saradnje sa domaćom firmom koja može ponuditi proizvode i mogućnosti kao potencijalni partner i odgovoriti zahtjevima koji se tiču cestogradnje u BiH.

Pobjeda-Rudet d.d. Goražde je kompanija sa poznatom industrijskom tradicijom koja se bavi proizvodnjom inicijalnih sredstava i privrednog eksploziva koji se koriste prilikom miniranja u cestogradnji i tunelogradnji.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije