Kapital / BANKARSTVO

Sberbank BH otvorila poslovnicu u Širokom Brijegu

01.07.2014. 13:43 / Izvor: eKapija.ba

Nastavljeno je širenje poslovne mreže Sberbank BH. Nakon nedavno otvorene poslovnice u Vitezu, Sberbank BH je otvorila poslovnicu u Širokom Brijegu, te ovim činom počela poslovanje na području Zapadne Hercegovine.

"Ovo ljeto je veoma dinamično za nas. U procesu smo širenja poslovne mreže i ulaska na ona područja na kojima ranije nismo bili prisutni.  Hercegovina u cjelini nam je veoma važna, prije svega zbog značajnih privrednih potencijala, te se otvaranje poslovnice u Širokom Brijegu nametnulo kao logičan izbor.  Uskoro ćemo otvoriti još jednu poslovnicu u Hercegovini, te intenzivirati naše aktivnosti u ovom dijelu BiH", izjavila je Emina Muharemović, direktorica Poslovne mreže Sberbank BH.

Sberbank BH je članica Sberbank grupacije, vodeće globalne finansijske institucije. Sberbank servisira više od 110 miliona klijenata u segmentu stanovništva, te više od milion korporativnih klijenata. Sberbank BH od februara 2013. godine u procesu je promjene vizuelnog identiteta i prilagođavanja visokim Sberbank standardima. Osim veoma atraktivne ponude proizvoda i usluga, Sberbank BH svojim klijentima nastoji omogućiti da se osjećaju ugodnije i opuštenije u poslovanju sa bankom. 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital