Vesna Grozdanić, direktorica komercijalne divizije BIB-a: Bogato bankarsko iskustvo

31.01.2012. 13:13 / Izvor: eKapija.ba
Vesna Grozdanić, direktorica komercijalne divizije BIB-a: Bogato bankarsko iskustvo

Od 27. januara na poziciji direktorice komercijalne divizije timu Balkan Investment Bank pridružila se Vesna Grozdanić.

Vesna Grozdanić iza sebe ima veoma bogato višegodišnje bankarsko iskustvo, kako na pozicijama za razvoj i unapređenje poslovanja banaka, tako i na najvišim rukovodećim pozicijama.

Vesna Grozdanić je rođena 1960. godine u Banjaluci, gdje je diplomirala na Ekonomskom fakultetu 1983. godine. Poslovnu karijeru je započela u Srednjoj trgovačko-ugostiteljskoj školi kao profesor za ekonomske predmete.

Od 1986. godine radila je kao referent za spoljnu trgovinu u Unicep Export-Import Banja Luka, a 1992. godine prelazi u kreditni sektor Agroprom banke AD Banja Luka , gdje je od 1997. do 2000. godine obavljala funkciju Direktora kreditnog sektora.

Od 2000. do 2008. godine bila je zaposlena u Zepter Banci AD Banja Luka, gdje je obavljala više funkcija (Direktor sektora za sredstva i plasmane, Izvršni direktor, Direktor sektora za velika preduzeća, Zamjenik Predsjednika Uprave - Direktora banke, te Predsjednika Uprave - Direktor banke).

Od 2008. godine do sada, obavljala je funkciju Izvršnog direktora za operacije u MKD "Sinergija plus" Banja Luka. Bila je član više upravnih i nadzornih odbora.

Pogledajte i druge dokumente u rubrici "Ko je ko"

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ličnosti