Najave / DOGAĐAJI

Dahua Starlight Show u Sarajevu

01.10.2019. 14:01 / Izvor: Akta.ba
Dahua Starlight Show u Sarajevu

Pridružite se i upoznajte se sa novitetima u portfoliju kao i trendovima koji, zahvaljujući Dahua Technology i SYS Company d.o.o., neće zaobići ni naše tržište.

Prvi Dahua Starlight Show u Bosni i Hercegovini, održat će se u srijedu, 9. oktobra 2019. godine u Hotelu Hills Sarajevo sa početkom u 9.30 sati.

Organizator ovog događaja, prvog ovakve vrste u BiH, je SYS Company d.o.o. Sarajevo, autorizovani Dahua Technology distributer za Bosnu i Hercegovinu.

Na Starlight Show-u napravit ćemo jedan pregled tehnologije i portfolija Dahua Technology sa akcentom na naprednim tehnologijama, a jedna od sesija bit će cijela posvećena PTZ kamerama i inovacijama u tom polju. 

Kroz ovo nezaboravno iskustvo vodit će nas Jacek Weglarz, Training Manager i svojevrsni Brand ambasador Dahua Technology, te svojim inovativnim nastupom opravdati ovom događaju epitet šoua.

Pridružite se i upoznajte se sa novitetima u portfoliju kao i trendovima koji, zahvaljujući Dahua Technology i SYS Company d.o.o., neće zaobići ni naše tržište.

Učešće na Dahua Starlight Show je besplatno, uz obaveznu prijavu.

Program Dahua Starlight Show

09.30 - 10.00 Registracija učesnika
10.00 - 10.10 Uvodni govor Jacek Weglarz
10.10 - 11.40 It's easy to start By Jacek Weglarz Training Manager & Evangelist at Dahua Technology
11.40 - 12.00 Pauza za kafu
12.00 - 13.30 Pro Series By Jacek Weglarz Training Manager & Evangelist at Dahua Technology
13.30 - 14.30 Ručak
14.30 - 16.00 PTZ By Jacek Weglarz Training Manager & Evangelist at Dahua Technology

PREDAVAČ

Jacek Weglarz, Training Manager & Evangelist at Dahua Technology.

Jacek Weglarz posljednju godinu radi kao Brand ambasador, Technical trainer i svojevrsni Showman za Dahua Technology Co. LTD. Svoje višegodišnje iskustvo gradio je u kompaniji ACTi Corporation gdje je radio na pozicijama Training Managera, Senior Sales Managera za Poljsku, UK, Irsku, Italiju i Maltu te kao Content Marketing Manager. Njegova zaduženja uključivala su mentorstvo novih zaposlenika, nadzor i širenje odnosa s klijentima, te vođenje tima online prodaje. Jacek se školovao na Univerzitetu nauke i tehnologije u Krakowu, a stekao je i magisterij iz menadžmenta na Ekonomskoj akademiji. U okviru programa razmjene godinu proveo je usavršavajući se na Tajvanu zbog čega tečno govori Poljski, Engleski, Kineski i Mandarinski.

MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA DAHUA STARLIGHT SHOW

Hotel Hills Sarajevo Congress & Thermal Spa Resort
Adresa: Butmirska cesta 18, 71000 Sarajevo
Vrijeme: 09. oktobar 2019. godine., 09.30-16h

PRIJAVA!

Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem:
E-mail: hilmija@sys.ba, Tel: 033 931 000

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave