Postanite sjajan govornik

Seminar: Prezentacijske i komunikacijske vještine

01.08.2023. 10:29 / Izvor: Akta.ba
Prezentacijske vještine

Imate priliku postati sjajan govornik i komunikator!

Interaktivna radionica

Prezentacijske i komunikacijske vještine

Datum i mjesto održavanja: 24.08.2023., Sarajevo i Online uživo

Imate priliku postati sjajan govornik i komunikator! Naša intenzivna jednodnevna radionica "Prezentacijske i komunikacijske vještine: Uspješno predstavite svoje ideje" je savršena prilika za vas. Ova radionica je osmišljena kako bi vam pružila temeljne alate i tehnike za poboljšanje vaših vještina prezentiranja i komunikacije.

Naš program kombinira teorijska znanja s praktičnim vježbama i simulacijama, pružajući vam interaktivno i dinamično iskustvo učenja. Naučit ćete kako jasno definirati svoju poruku, organizirati informacije i prilagoditi prezentaciju ciljnoj publici. Razvijat ćete vještine izrade privlačnih i informativnih vizualnih pomagala.

Osim toga, radionica će vam omogućiti razvijanje vještina aktivnog slušanja, postavljanja učinkovitih pitanja i izgradnje snažnih odnosa s publikom. Naučit ćete prepoznati i prilagoditi svoj stil komunikacije prema različitim situacijama i sugovornicima.

Zajedno ćemo raditi na tehnike za kontroliranje treme i nervoze tokom prezentacija, kako odgovarati na teška pitanja te rješavati konflikte koji se mogu pojaviti tijekom komunikacije. Kroz praktične vježbe, simulacije i povratne informacije, dobit ćete personaliziranu podršku i savjete.

Cilj radionice:

Naš cilj je osnažiti vas alatima i znanjima koja će vam pomoći postati uvjerljiviji, samouvjereniji i uspješniji u vašim prezentacijama i komunikaciji.

Radionica je namijenjena:

Ova radionica je idealna za direktore, menadžere, voditelje odjela i sve koji žele usavršiti vještine prezentiranja i komunikacije. Bez obzira jeste li iskusni profesionalac koji želi unaprijediti svoje vještine ili netko tko tek započinje svoju karijeru i želi izgraditi temelje uspješne komunikacije, prilagodili smo radionicu vašim potrebama.

Radionicu će voditi Vedran Peršić, dugogodišnji predavač iz korporativnih komunikacija s bogatim iskustvom u marketingu i odnosima s javnošću.

Cijena:

Cijena kotizacije za rane prijave iznosi 355,00 KM (+17% PDV).
Kotizacija za 3 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 310,00 KM (+17% PDV).
Kotizacija za 5 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 280,00 KM (+17% PDV).

Prijava i više informacija!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave