U svom izložbenom salonu

Dani otvorenih vrata kompanije Konica Minolta BH od 4. do 8. decembra

30.11.2023. 15:31 / Izvor: Akta.ba
KONICA

Kompanija Konica Minolta, lider na tržištu s 150 godina poslovanja, poziva vas na Dane otvorenih vrata, koji će se održati od 4. do 8. decembra 2023.

Kompanija Konica Minolta, lider na tržištu s 150 godina poslovanja, poziva vas na Dane otvorenih vrata, koji će se održati od 4. do 8. decembra 2023. godine u svom izložbenom salonu u Sarajevu, ul. Azize Šaćirbegović 1. Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku za novinare, poslovne partnere i širu javnost da istraže naša inovativna rješenja za digitalnu štampu i učestvuju u prezentaciji naših najnovijih tehnologija.

"Pridružite nam se dok obilježavamo ovaj značajan jubilej, ističući našu posvećenost inovacijama, izvrsnosti i zadovoljstvu kupaca", poručuju iz kompanije .

Jedna od glavnih inovacija koje ćemo predstaviti je AccurioPress C12000 serija, koja postavlja nove standarde u industriji digitalne štampe. Ovaj uređaj, brži za 20% od bilo kojeg drugog toner-baziranog rješenja kompanije Konica Minolta. Uz brzinu štampe od 120 stranica A4 formata u minuti, donosi vrijednost korisnicima bez obzira na njihove potrebe. Jednostavnim rukovanjem i mogućnošću upošljavanja operatera bez posebnih vještina, AccurioPress C12000 omogućava proširenje poslovanja, poboljšava operativnu efikasnost, smanjuje troškove i osigurava brz povrat investicije.

"S jednakim zadovoljstvom predstavit ćemo vam i M-Files, napredno softversko rješenje za upravljanje dokumentima, te MOBOTIX video rješenja. Oba rješenja predstavljaju vrhunske inovacije u svojim domenama i pružaju jedinstvene mogućnosti za optimizaciju poslovnih procesa. Uzimajući u obzir specifičnosti poslovanja, uz bogatstvo rješenja Konica Minolte, predstaviti ćemo i kako ona mogu optimizirati poslovanje naših partnera", istaknuto je u saopćenju. 

Konica Minolta poslovna rješenja BH je dio korporacije Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH. Podružnica je u vlasništvu japanske kompanije Konica Minolta Inc. s centralnim uredom u Sarajevu i snažnom partnerskom mrežom. Od 2006 godine, pružaju vrhunska rješenja digitalne ere.

Stručnost kompanije u obradi podataka omogućava klijentima da redefiniraju radno mjesto i dosegnu novi nivo digitalne zrelosti. Kroz cloud, IT, strukturirano štampanje te video rješenja, kreiraju pametno-povezano radno okruženje. IDC MarketScape ističe kompaniju Konica Minolta kao globalnog lidera u digitalnoj transformaciji (2020).

Već 17 godina posluju u Bosni i Hercegovini i kao vodeći proizvođač profesionalnih sistema za digitalnu štampu implementiramo vrhunske tehnologije i software. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave