Sajam grafičkih tehnologija

Konica Minolta izlagač na prvom Print21 sajmu u Sarajevu

06.03.2023. 13:47 / Izvor: Akta.ba
konica

Konica Minolta bit će jedan od izlagačana prvom Print21 sajmu u Sarajevu koji se održava 15. i 16. marta u Radon Plazi.

Konica Minolta bit će jedan od izlagačana prvom Print21 sajmu u Sarajevu koji se održava 15. i 16. marta u Radon Plazi.

Print21 je sajam grafičkih tehnologija koji će obuhvatiti segmente od malih aplikacija do velikih formata, s naglaskom na trendove i mogućnosti digitalnih tiskarskih tehnologija. Sajam Print21 će na jednom mjestu okupiti distributere, tiskare i korisnike usluga tiska te pokazati rješenja i mogućnosti na nekima od najprofitabilnijih i najbrže rastućih područja grafičke industrije.

"Tvrtka Konica Minolta ima vodeću ulogu na tržištu rješenja za digitalni i industrijski tisak. Sajam Print21 prepoznajemo kao izvanrednu priliku za promociju, upoznavanje klijenata s našim portfeljem i novitetima s naglaskom na digitalnu transformaciju koja je lightmotiv Konica Minolta poslovanja. Sajam Print21 smatramo idealnom prilikom za obnovu poznanstva i suradnje. Na sajmu predstavljamo dio inovacija i rješenja na kojima Konica Minolta kontinuirano i intenzivno radi kako bi klijentima pružila all-in-one rješenja. Ove godine predstavit ćemo vrhunske uređaje iz segmenta produkcijskog tiska kao i novitete vezane uz rješenja za videonadzor, koji postaje sve veća potreba i u grafičkoj industriji", navode iz Konica Minolte.

Na sajmu će biti predavanje "Budućnost industrije etiketa" Edina Smajovića te "Digitalna rješenja u ambalažnoj industriji" Bojana Zupančiča koji su se sa svojim dugogodišnjim radnim iskustvom u grafičkoj industriji etablirali kao jedni od vodećih stručnjaka na području digitalnog tiska ambalaže i etiketa.

"Naši predstavnici vas očekuju kako bi vam pomogli da zajedno s vama osmislimo nova poslovna rješenja, dodatno osvijestimo potrebu o nužnosti ulaganja u nove tehnologije koje će otvoriti neke nove prilike i pomoći vam krenuti u smjeru digitalne transformacije", poručuju.

Ulaz na sajam Print21 je besplatan, a potrebna je samo prijava putem web stranice klikom na registraciju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave