Kako izabrati najbolje kadrove - HR MEETUP u organizaciji Kolektiv/Posao.ba

12.03.2018. 12:27 / Izvor: Akta.ba
Kako izabrati najbolje kadrove - HR MEETUP u organizaciji Kolektiv/Posao.ba

U utorak, 13. marta 2018. godine u Hotelu Jelena, u Banjaluci,  sa početkom u 12:00 sati, održat će se HR MEETUP.

U utorak, 13. marta 2018. godine u Hotelu Jelena, u Banjaluci,  sa početkom u 12:00 sati, održat će se HR MEETUP (susret HR profesionalaca) u organizaciji kompanije Kolektiv/Posao.ba

Zapošljavanje pravih ljudi jedan je od najtežih i najvažnijih izazova u upravljanju i razvoju poslovanja svake kompanije. Održavanje HR MEETUP-a ima za cilj edukaciju i razmjenu znanja i iskustava u području zapošljavanja i upravljanja ljudskim resursima kako bi se kompanije spremnije suočile sa navedenim izazovima.  HR MEETUP će okupiti poslovne partnere kompanije Kolektiv, HR profesionalce, vlasnike i direktore privatnih preduzeća.

Kolektiv će također predstaviti postojeća rješenja iz oblasti upravljanja ljudskim resursima,  vlastite pozitivne prakse i prakse klijenata sa kojima uspješno sarađuju.

Kolektiv je najpoznatiji po Posao.ba - vodećem portalu za zapošljavanje u BiH, koji više od 14 godina spaja poslodavce i osobe koje traže posao u BiH i šire, te je pouzdani partner za više od 30.000 preduzeća i više od 300.000 tražilaca posla.

U svojim aktivnostima Kolektiv nastoji da povezuje svoje klijente sa drugim biznisima i da podrži svaku vrstu B2B networkinga radi stvaranja što bolje poslovne klime u BiH i na tržištu rada.

Agencija za posredovanje u zapošljavanju Posao.ba nudi usluge regrutacije i selekcije kandidata za klijentete  usluge privremenog zapošljavanja uposlenika - staff leasing.

Učešće na ovom događaju je besplatno, a svi  zainteresovani se mogu prijaviti još danas, 12.03.2018. do kraja dana na mail info@posao.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave