Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

ITnT Matchmaking Event u organizaciji Vanjskotrgovinske organizacije Privredne komore Austrije (AWO), Beč 27. januar 2009. godine

14.11.2008. 10:01 / Izvor: eKapija.ba

Vanjskotrgovinska organizacija Privredne komore Austrije (AWO) organizuje u Beču 27. janura 2009. godine od 09.00 – 17.00 sati, a povodom sajma ItnT međunarodni Matchmaking Event za b2b razgovore.

Cilj manifestacije je partnere kao što su IT firme koje se bave razvojem softwera, firme koje pružaju IT usluge, dobavljači opreme za telekomunikacione firme, kao i sve ostale firme iz IT industrije, koji su voljni za kooperaciju sa austrijskim IT firmama, kao i firmama iz susjednih zemalja, organizovati prve razgovore, te ponuditi platformu za b2b razgovore.

Svakoj firmi učesnici se nudi do 12 odabranih individualnih razgovora sa odgovarajućim firmama iz Austrije, pa i Evrope. Svim učesnicima se nudi besplatna posjeta sajmu ITnT 2009.

Za učesnike je organizovano i učešće na Networking Coctailu bečkog sajma isto veče.

Više informacija o tome, kao i formular za prijavu možete naći pod www.matchmaking.at

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave