"Dan PANTHEON računovođa" 29. januara u Sarajevu

08.01.2020. 10:07 / Izvor: Akta.ba
'Dan PANTHEON računovođa' 29. januara u Sarajevu

Dan PANTHEON računovođa tradicionalni je događaj za računovođe od 2011. godine.

Datalab BH 29. januara 2020. u Hotelu Hills u Sarajevu organizuje poslovno-edukativni događaj "Dan PANTHEON računovođa".

Dan PANTHEON računovođa tradicionalni je događaj za računovođe od 2011. godine. Organizatori očekuju da će 2020. ovaj događaj okupiti više od 500 učesnika ovog poslovno-edukativnog događaja koji će biti održan na pet lokacija u regiji – u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, sjevernoj Makedoniji i Bosni i Hercegovini, 

Na događanju će se direktori računovodstava i računovodstvenih servisa, finansijski djelatnici i računovođe upoznati s najnovijim alatima i uslugama za računovođe, savjetima za optimizaciju rada, zakonodavnim i PANTHEON novostima kao i važnim informacijama  o zaključku godine i otvaranju nove.

"Želimo vam pružiti važne informacije vezane za novosti u zakonu, predstaviti najnovije alate za digitalizaciju i automatizaciju računovodstva, pripremiti vas za kraj finansijske godine i prije svega istaknuti računovodstvene trendove budućnosti", poručuju iz Datalaba.

Poseban naglasak će biti na PANTHEON uslugama za ePoslovanje (PANTHEON Workflow, eDokumentacija, Sigurnosna kopija, eKnjiženje) koje do krajnjih korisnika pružamo u saradnji sa našim partnerom kompanijom BH Telecom, ujedno i generalnim sponzorom konferencije. 

U sklopu konferencije bit će organizovan i okrugli sto na temu: "Digitalizacija, računovodstveni trendovi i glavni izazovi 2020. te budućnost računovodstva" koji će moderirati prof. dr. Željko Šain. 

Na kraju događaja želimo da znate odgovor na jedno ključno pitanje: Koji su izazovi u računovodstvu 2020. i kako se pripremiti za njih?

Više o konferenciji, mogućnosti prijave kao i detaljan program možete pogledati na https://acckonferencija.datalab.ba/program/

Rezervišite svoje mjesto https://acckonferencija.datalab.ba/

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave