Larisa Nuhanović, ekspertica za digitalnu promociju na Play Media Day 02

10.04.2017. 11:36 / Izvor: Akta.ba
Larisa Nuhanović, ekspertica za digitalnu promociju na Play Media Day 02

Ovogodišnji Play Media Day ugostiće eksperticu za digitalnu promociju Larisu Nuhanović, koja će predstaviti temu "Online trend za tvoj brend".

Ovogodišnji Play Media Day ugostiće eksperticu za digitalnu promociju Larisu Nuhanović, koja će predstaviti temu „Online trend za tvoj brend“. U online marketing industriji se konstantno rađaju novi trendovi, ali nije svaki trend za svaki brend. Imaćete priliku saznati kako primijeniti nove trendove u skladu s vašim mogućnostima, a kada je najbolje da ih jednostavno preskočite.

Larisa Nuhanović je Head of Digital u agenciji Via Media iz Sarajeva, vodeća full service agencija za marketing i komunikacije. Karijeru u digitalnom sektoru započela je 2009. godine, nakon završetka obrazovanja na Baruch College-u (City University of New York), kada je i odlučila vratiti se u BiH, gdje se pridružuje New Media odjelu agencije. Kroz dinamično okruženje, radila je na izradi kreativnih strategija, kao i strategija oglašavanja za najveće internacionalne i domaće brendove, kao što su Henkel, Sony, Telemach, Bingo, dm, USAID, UNDP, Violeta, Courtyard by Marriott i Dukat.

Larisa je ponosna članica tima koji je radio na kampanji "Muzej javnih nabavki", za koju je agencija Via Media osvojila prvi Zlatni Sempler za BiH, u kategoriji "Innovative Use if the Communication Channel". To je ujedno i najveće priznanje za advertajzing koje je BiH osvojila.

Play Media Day 02 održava se 19. maja na tvrđavi Kastel uz bogat konferencijski i muzički program.

Za sve institucije, kompanije i agencije, do 19. aprila je dostupna posebna ponuda kupovine kotizacija "3+1 GRATIS", koja će pružiti mogućnost dolaska većeg broja zaposlenih. Kotizacije, kao i sve informacije o predavačima i programu možete pronaći na www.playmediaday.com.

Ne propustite idealan spoj kvalitetne edukacije i odlične zabave!

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave