Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Naučite stvarati kvalitetne video uratke u Code Hub-u Mostar

07.11.2019. 13:32 / Izvor: Akta.ba

Zabilježiti najvažnije trenutke u životu u formi fotografije trajna je uspomena koja je neprocjenjiva. Kada se ti trenuci zabilježe u pokretu kroz video uradak, uspomena postaje još stvarnija. Čak i u poslovnom svijetu, poglavito onom koji se oslanja na svijet digitalnog marketinga, video uradak jasno privlači i zadržava pažnju ciljne skupine.

Snimiti kadrove, uhvatiti prave trenutke i od njih stvoriti smislenu cjelinu izazov je s kojim se susreću svi oni koji se svakodnevno bave ovim poslom. Steći uvid u ovaj svijet svi zainteresirani imaju priliku kroz desetodnevnu obuku Video Editing Course koju INTERA Tehnološki Park organizira u okviru projekta FREECO financiranog sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država. Svi polaznici će tijekom obuke učiti o povijesti i vrstama video uradaka te trikovima snimanja kadrova, a praktičnim radom na terenu i u besplatnim računalnim alatima će zakoračiti u svijet dorade i montaže video uradaka.

Obuka, za koju se svi zainteresirani mogu prijaviti ovdje, održavat će se tri puta tjedno u popodnevnim satima u prostorijama Code Hub-a Mostar, a početak je planiran za petak, 29.11.2019. godine. Uzimajući u obzir ograničene kapacitete prostora, ali i zadržavanje kvalitete obuke, broj polaznika je ograničen te će se, nakon zatvaranja prijava u četvrtak, 21.11.2019. godine u 23:59h, provesti selekcijski postupak o čijem će ishodu kandidati biti naknadno obaviješteni.

Za izvođenje praktičnih dijelova obuke polaznici će koristiti vlastite kamere/fotoaparate/mobilne telefone i laptope.

Svi zainteresirani se mogu obratiti na info@intera.ba u slučaju bilo kakvih pitanja.

PODIJELI:

TAGOVI:

Intera

edukacija

Code Hub

video

Mostar

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave