Najave/ KONFERENCIJE I KONGRESI

Prointer ITSS ove godine organizuje SAP Partner Day 2021

Upravo zbog podrške, ali i razmjene iskustava i povezivanja, Prointer ove godine organizuje i "SAP Partner Day".

22.10.2021. 12:45 / Izvor: Akta.ba

 Prointer koja posluje u sastavu Infinity International group, jedina u Bosni i Hecegovini ima prestižni status Gold SAP partnera, dobijen na osnovu uspješno implementiranih projekata, sertifacije stručnjaka i, generalno, zadovoljstva klijenata. U praksi, to znači bolju i direktniju podršku od SAP-a i prioritet u rješavanju bilo kakvih problema kod klijenata.

Upravo zbog podrške, ali i razmjene iskustava i povezivanja, Prointer ove godine organizuje i "SAP Partner Day".

Manje troškova, više ušteda, a samim tim i veći prihodi – sve to je rezultat sveobuhvatnog planiranja i upravljanja resursima i poslovnim procesima kroz SAP integrisani sistem.

Na ovoj konferenciji 26.10.2021. u Banjaluci, okupiće se kompanije koje su, zahvaljujući SAP-u, značajno poboljšale svoje poslovanje.

"Cilj je da naši klijenti kod kojih smo impementirali softver ili ga održavamo, prezentuju sve ono što im je pomoglo u reinženjeringu poslovnih procesa, gdje vide priliku za nadogradnju i nove module, a gdje su uočili evetualne nedostatke", navode iz Prointera.

Ove godine će to biti Elektroprenos BiH, Elektroprivreda RS i Poreska uprava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave