al
Proizvođači namještaja iz BiH na Zagrebačkom velesajmu pod povoljnim uvjetima

Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Proizvođači namještaja iz BiH na Zagrebačkom velesajmu pod povoljnim uvjetima

01.06.2019. 09:36 / Izvor: Fena

Predsjednik Udruženja drvnih proizvođača Drvnog klastera "Namještaj i drvo" Dinko Mujkić pozvao je bh. proizvođače namještaja da pod povoljnim uvjetima učestvuju na Međunarodnom sajmu namještaja, unutrašnjeg uređenja i prateće industrije „Ambienta“ – Zagreb.

Mujkić u razgovoru za Fenu kaže da se radi o poslovnom događaju od iznimnog značaja za drvnu industriju i dizajn interijera koji će se održati od 9. do 13. oktobra 2019. na Zagrebačkom velesajmu.

Po njegovim riječima, vrlo je priznat, zauzima veliku važnost, a istovremeno mijenja i određuje trendove u industriji namještaja širom svijeta.

Sajam je namijenjen proizvođačima namještaja i repromaterijala, menadžerima, investitorima, veleprodajnim i maloprodajnim distributerima. Predstavlja izuzetnu priliku proizvođačima da svoje proizvode i novitete prezentiraju trgovcima, dizajnerima, arhitektama, investitorima i kupcima namještaja u Hrvatskoj i drugim zemljama.

O značaju sajma, kažu u Udruženju Drvni klaster „Namještaj i drvo“, govore njihova i iskustva bh. kompanija koja su do sada izlagala na sajmu.

"Sajam je idealna prilika za većinu kompanija iz Bosne i Hercegovine koje se bave proizvodnjom namještaja i repromaterijala, jer fokus nije isključivo na dizajnu, nego na funkcionalnosti i kvalitetu proizvoda. Zbog kvalitete sajma Drvni klaster ''Namještaj i drvo' je odlučio zajedno sa svim zainteresovanim kompanijama koje iskažu interes izlagati na sajmu namještaja 'Ambienta' - Zagreb pod vrlo povoljnim uslovima jer je obezbijedio značajno sufinansiranje troškova sajma od strane svojih partnera. Cilj nam je u što boljem svjetlu predstaviti drvni sektor Bosne i Hercegovine na međunarodnom planu i uspostaviti nove kontakte za naše proizvođače. Sve zainteresovane kompanije za izlaganje na ovom sajmu se mogu prijaviti na adresi Drvnog klastera ''Namještaj i drvo'' ofice@furniturewood.ba kako bi na vrijeme obezbijedile svoje mjesto i  učešće na ovom prestižnom Međunarodnom sajmu namještaja, unutrašnjeg uređenja i prateće industrije 'Ambienta 2019' - Zagreb.'", zaključio je Mujkić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Najave