Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

REDAH organizira seminar na temu "HACCP sustav i njegova implementacija" za zvanje: "HACCP Menadžer", od 11.03. - 17.03.2010. godine u Mostaru

02.03.2010. 13:11 / Izvor: eKapija.ba

Regionalna razvojna agencija za ekonomski razvoj Hercegovine - REDAH u suradnji sa konsultantskom kućom Bio-Base d.o.o. Sarajevo organizira petodnevni seminar na temu "HACCP sustav i njegova implementacija" za zvanje: "HACCP Menadžer" koji će se održati u dva dijela.

Prvi dio će se održati 11. i 12.03.2010. i drugi dio od 15. - 17. 03.2010. u prostorijama CRRP-a (Centar za ruralni razvoj i poljoprivredu) na Buni, Mostar.

Cilj ovog seminara je osposobiti polaznike kao savjetnike da mogu samostalno implementirati, održavati i unapređivati sustav upravljanja zdravstvenom sigurnosti hrane. Zvanje je primjenjivo u implementaciji i održavanju HACCP sustava koji je postao zakonska obveza a čijom se implementacijom ispunjavaju i inspekcijski zahtjevi.

Seminar je namijenjen pojedincima sa ili bez radnog iskustva, stručnjacima i djelatnicima iz područja ugostiteljstva, turizma, proizvodnje, distribucije, transporta i trgovine hranom, veterine, sanitarnog inženjerstva, prehrambene tehnologije, poljoprivrede, agronomije, biokemije, kemije, biologije, stručnjacima za DDD, uposlenicima državnih institucija (općinskim službama, inspektoratima, zavodima za javno zdravstvo) i drugima koji su involvirani u prehrambeni sektor.

Više informacija na telefon 036 480 935 ili e-mail: crrp@redah.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave