RENEXPO uvodi nove pogodnosti: Podrška MS i StartUp kompanijama

24.09.2018. 08:47 / Izvor: Akta.ba
RENEXPO uvodi nove pogodnosti: Podrška MS i StartUp kompanijama

U 2018. po prvi put na RENEXPO® BiH uvodi posebne izlagačke pakete za mala i srednja preduzeća.

U 2018. po prvi put na RENEXPO® BiH uvodi posebne izlagačke pakete za mala i srednja preduzeća sa ciljem da pruži mogućnost da po pristupačnim cijenama dobiju potreban publicitet i predstave svoj rad pred više od 2000 posjetilaca sajma.

"Zašto je bitno za sva mala i srednja preduzeća da se predstave na sajmu? RENEXPO® BiH je poznat kao događaj sa visoko specijalizovanim posjetiteljima među kojima su predstavnici državne uprave, asocijacija i menadžeri kompanija koji imaju ovlaštenja da pregovaraju i sklapaju nove poslove, što je šansa za sve firme ovog tipa da se probiju na konkurentnom tržištu", poručuju organizatori.

Ovo je jedinstvena prilika za sve male i srednje kompanije ovog tipa ne samo da se upoznaju sa bitnim ljudima i sklope kontakte koji će im pomoći u daljem razvoju, već i da nauče više o najboljim praksama u industiji i modernim tehničkim rješenjima koja će biti predstavljena na RENEXPO® BiH.

Pored toga konferencija je mjesto gdje se susreću lideri u oblasti energije i voda kako bi pokazali svoje proizvode i rješenja. Na ovaj način i sva mala i srednja preduzeća će takođe imati priliku da pred oko 700 posjetilaca panela predstave svoj rad i na taj način podignu svoju vidljivost i na jednom mjestu prestave svoje proizvode pred predstavnicima većih kompanija, ambasada i državne uprave, do kojih bi pojedinačno mnogo teže došli.

Za detaljnije informacije možete se obratiti na adresu aleksic@reeco.rs.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave