Sa Viatorom na sajam Pharmagora Paris

14.03.2013. 13:16 / Izvor: eKapija.ba
Sa Viatorom na sajam Pharmagora Paris

Turistička agencija VIATOR iz Sarajava, specijalizirana za organizaciju posjeta sajmovima širom svijeta, organizuje posjetu sajmu Pharmagora Paris, sa polaskom iz Sarajeva 05.04.2013.

Turistička agencija VIATOR iz Sarajava, specijalizirana za organizaciju posjeta sajmovima širom svijeta, organizuje posjetu sajmu Pharmagora Paris, sa polaskom iz Sarajeva 05.04.2013. Inače ovaj sajam traje od 06. do 08. aprila 2013. godine.

Paris leži na obalama rijeke Sene i podjeljen je na dva dijela: na sjevernu „desnu obalu" i na južnu „lijevu obalu".

Grad predstavlja političko, ekonomsko, obrazovno i kulturno središte francuske države. Jedan je od najznačajnijih svjetskih gradova u kome se nalaze sjedišta mnogih međunarodnih organizacija poput UNESCO–a.

Sa historijom dugom dva milenijuma ovaj grad je bio mjesto značajnih historijskih događaja i stjecište umjetnika. U Parizu se nalaze mnoge znamenitosti i turističke atrakcije. Dvorci Versaj i Fontenblo su pod zaštitom UNESCO–a, gradska katedrala Notr Dam, crkva Sakr Ker, muzeji Luvr, Orsej i mnogi drugi upotpuniće Vaš boravak i učiniti ga nezaboravnim.

Opis sajma

Pharmagora je profesionalni sajam fokusiran na farmaceutsku i kozmetičku industriju koji okuplja sudionike iz raznih zemalja iz cijelog svijeta. Ako ste farmaceut na ovom sajmu imate mogućnost da: otkrijete nove proizvode koji će zadovoljiti vaše klijente, upoznate 300 izlagača od kojih je 30 novih u ovoj godini, uporediti i pronaći nove dobavljače za izgled i finansiranje vaše ljekarne, sudjelovati u važnim raspravama (na francuskom jeziku), koji su od interesa za struku, te koristiti korisne i konkretne radionice.

Plan i program putovanja

Polazak 05. aprila sa aerodroma u Sarajevu u poslijepodnevnim satima, let preko Beča ili Minhena, slijetanje u Paris u većernjim satima. Nakon obavljanja carinskih formalnosti i preuzimanje prtljaga organizovan transfer do hotela i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

06. - 07. april predviđeni su za posjete sajmu, od 10:00 do 17:00. Odlazak i povratak sa sajmišta autobusom, sa polaskom ispred hotela.

08. april, fakultatino cijelodnevni obilazak grad ili slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i shopping.

09. april, povratak za Sarajevo u jutarnjim satima, let preko Beča ili Minhena, slijetanje u Sarajevo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave