Predstavljanje trendova i tehnologija

Imtec d.o.o. učestvuje na 17. Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju

21.09.2023. 09:03 / Izvor: Akta.ba
Imtec

Ove godine kompanija Imtec d.o.o. učestvuje na 17. Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju.

Sa velikim uzbuđenjem želimo vas obavijestiti da ove godine kompanija Imtec d.o.o. učestvuje na 17. Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju koji će se održati od 27.9. do 30.9.2023. godine. Imtec će ponosno predstaviti niz inovativnih tehnoloških rješenja koja će redefinisati način na koji poslujemo i komuniciramo u savremenom poslovnom okruženju

Na izložbenom prostoru Imtec će posjetiocima sajma približiti najnovije trendove i tehnologije u oblastima kao što su digital signage, fiskalizacija, data centri, digitalno obrazovanje, informaciona sigurnost, upravljanje dokumentima i videokonferencijska rješenja. 

"Ovo su oblasti koje su postale ključne za uspjeh u današnjem poslovnom svijetu, a mi smo ponosni što možemo pomoći našim klijentima i partnerima da budu korak ispred konkurencije", navode iz Imtec-a.

Pored navedenog Imtec će trećeg dana sajma, 29.9., biti domaćin panel diskusije u periodu od 10:00 do 10:45 na kojoj će obraditi temu “Podaci – najvažnija poslovna imovina”, tokom koje će gosti panela podcrtati važnost procesa digitaizacije u korištenju podataka jedne kompanije.

Za više informacija o samim prezentacijama poslovnih rješenja koje će biti realizovane na promotivnom štandu Imtec-a kliknite OVDJE.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave