IMTEC U TEŠNJU

Podaci su najvažnija poslovna imovina jedne kompanije

29.09.2023. 15:00 / Izvor: Akta.ba
IMTEC

Najavili su i program obuke uposlenika za kompanije kojim žele doprinijeti zaštiti najvažnije imovine jedne kompanije.

"Podaci su danas najvažnija imovina jedne kompanije. Štitimo ih", poručeno je ovo iz kompanije Imtec koja prvi put učestvuje na 17. Međunarodnom privrednom sajmu u Tešnju.

Danas je održana panel diskusija na temu "Podaci - najvažnija poslovna imovina", a Adnan Bratanović i Jasmin Popaja su podijelili korisne informacije i ukazali na bitnost svijesti svih uposlenika o zaštiti podataka i upoznali prisutne o preventivnim mjerama u sprečavanju nastajanja štete u jednoj kompaniji.

"Potrudite se da svi uposlenici budu upoznati sa bitnim procedurama koji se tiču same zaštite podataka. Ne postoji tehnologija koja može zaštiti od napada ukoliko ljudski faktor ne bude odgovoran i ne bude primjenjivao procedure koje kompanije trebaju da kreiraju i apliciraju u svom poslovanju", poručeno je iz kompanije.

Imtec korača naprijed kao predvodnik u prezentiranju digitalnih rješenja koja olakšavaju svakodnevno poslovanje, a neka od njih su;

  1. Digital signage - Rješenje za vizuelnu komunikaciju
  2. Fiskalizacija - Transparentno poslovanje
  3. Data centri - Sigurno mjesto za sve vaše poslovne podatke i ključne aplikacije
  4. Interaktivno obrazovanje - Nastavni procesi kroz interakciju i praktične aktivnosti
  5. Informaciona sigurnost - Rješenja za zaštitu od cyber napada i sigurnost poslovnih podataka
  6. Upravljanje dokumentima - Rješenja za optimizaciju i upravljanje dokumentima
  7. Video konferencijska rješenja - Rješenja za poslovanje na daljinu

panel

Najavili su i program obuke uposlenika za kompanije kojim žele doprinijeti zaštiti najvažnije imovine jedne kompanije, a to su podaci.

Imtec će tokom trajanja sajma ponuditi poslovna rješenja iz više segmenata u skladu sa svojom poslovnom politikom. Posjetioci će tokom obilaska štanda moći razgovarati sa stručnim predstavnicima Imteca i dobiti informacije iz segmenata koje će na licu mjesta prezentirati.

"Ovo je prvi put da učestvujemo na ovom sajmu, ali smo prethodnih godina dolazili kao posjetioci. Tu smo da predstavimo dio naših rješenja i svega onog što naša kompanije može ponuditi. Mi koji smo u svijetu tehnologija smo silom prilika prinuđeni uvijek tražiti nove načine za poboljšanje perfomansi naših klijenata prije svega", izjavio je Jasmin Popaja, direktor kompanije za Akta.ba.

imtec

Naglašava da pristup tehnologijama koje Imtec ima, omogućava im da budu u korak s vremenom i da svojim klijentima ponude ono što je najatraktivnije u toj industriji.

Smjelost da koračaju naprijed, spojena sa stručnošću i posvešćenošću, čine Imtec vašim pouzdanim partnerom ka uspjehu u svijetu tehnoloških mogućnosti.

E.S.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti