30. maja

IMTEC organizuje događaj "Sigurnost mrežnog okruženja"

16.05.2023. 14:13 / Izvor: Akta.ba
IMPTEC DOGAĐAJ

IMTEC vas poziva na događaj pod nazivom "Sigurnost mrežnog okruženja" koji će se održati 30.5.2023. godine u hotelu Ibis.

Ukoliko ste svjesni rasta Cyber kriminala, te na vrijeme želite spriječiti mogućnost sabotiranja Vašeg poslovanja i poduzeti odgovarajuće mjere za zaštitu privatnosti, IMTEC Vas poziva na događaj pod nazivom "Sigurnost mrežnog okruženja" koji će se održati 30.5.2023. godine u hotelu Ibis.

Prijavu možete izvršiti OVDJE.

Pravovremena zaštita privatnosti i poslovanja neophodna je kako bismo izbjegli mogući Cyber napad koji je nažalost sve učestaliji. Veliki doprinos zaštiti daju nam Cyber sigurnosni sistemi. Imtec d.o.o. kao jedna od vodećih IT kompanija, u saradnji s kompanijom Exclusive Networks BiH organizuje još jednu u nizu konferencija koje se bave ovom problematikom. 

Konferencija će biti usmjerena prema prezentacijama kvalitetnih rješenja koji doprinose sigurnom i kontinuiranom poslovanju. Na ovom događaju bit će predstavljena rješenja kompanija Fortinet, Aruba i Trend Micro koje u svojoj ponudi imaju sveobuhvatna rješenja za sigurnost mreža koja integriraju različite sigurnosne tehnologije, poput firewalla, antivirusne zaštite, kontrole pristupa mreži na temelju identiteta korisnika i uređaja, napredna rješenja za umrežavanje i sigurnost koja su prilagođena potrebama modernih poslovnih okruženja. 

Broj mjesta je ograničen, a svoje prisustvo možete potvrditi OVDJE najkasnije do 26.05.2023. godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave