Prezentacija programa "Evropa za građane" 23. marta u Mostaru

20.03.2012. 13:15 / Izvor: eKapija.ba
Prezentacija programa 'Evropa za građane' 23. marta u Mostaru

Regionalna razvojna agencija REDAH, u sklopu svojih redovitih aktivnosti informiranja i upoznavanja potencijalnih korisnika iz Hercegovine o fondovima i programima EU, organizira u susradnji s Ministarstvom pravde Bosne i Hercegovine prezentaciju programa EU "Europa za građane".

Na prezentaciji će se pojasniti mogućnosti apliciranja u okviru ovog europskog programa za potencijalne aplikante s područja Hercegovine. Prezentacija će se održati u petak, 23.03.2012. godine sa početkom u 11 sati u hotelu ERO (staklena dvorana) u Mostaru.

Program "Europa za građane" je program EU koji putem projekata podržava uključivanje građana u proces europskih integracija, jačanje europskog identiteta zasnovanog na zajedničkim vrijednostima, razvijanje osjećaja pripadnosti EU, te jačanje međusobnog razumijevanja i tolerancije između europskih građana.

Pravo sudjelovanja u Programu imaju nevladine i ostale organizacije civilnog društva, lokalna tijela vlasti, obrazovne institucije, mreže volontera, sportske organizacije i ostale zainteresirane strane.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave