Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Seminar o GS1 standardima 28. maja u Sarajevu

16.05.2014. 09:15 / Izvor: eKapija.ba

Udruženje GS1 organizira seminar GS1 Standardi - put u moderni lanac snabdijevanja i efikasno upravljanje ambalažnim otpadom, koji će se održati u srijedu, 28. maja 2014. godine u Sarajevu, u Poslovnom centru UNITIC, Fra Anđela Zvizdovića 1, sa početkom u 11:00 sati.

Cilj seminara “GS1 Standardi – put u moderni lanac snabdijevanja i efikasno upravljanje ambalažnim otpadom” je upoznavanje učesnika o globalnom  sistemu standarda GS1, sektorima u kojima se GS1 standardi primjenjuju i primjeri njihove uspješne primjene u poslovanju.

Na seminaru će biti predstavljen način upotrebe GS1 standarda u oblasti upravljanja ambalažom i ambalažnim otpadom, kao i zakonodavni okviri EU kojima se reguliše ta oblast. U sklopu posebne teme će biti predstavljena uspješna iskustva i rješenja u primjeni GS1 standarda u transportu i logistici, za poslovne subjekte koji svoja jedinična i transportna pakovanja, pored bar koda GS1-13, označavaju i bar kodom GS1-128 na logističkoj naljepnici i koji sudjeluju u lancu snabdijevanja u bilo kojem njegovom dijelu.

Predavači na Seminaru su:

- Katalin Kecskés, GS1 Hungary, Corporate Relations Manager  i

- Belinda Berthauer, GS1 Netherlands, Customer Support.

Prisustvo seminaru je besplatno za sve članice Udruženja GS1.

Važna je napomena da nije ograničen broj učesnika  na seminaru.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave