Akademija "Project Management" u martu

10.02.2022. 10:21 / Izvor: Akta.ba
Project managment

Akademija Project managment predstavlja novi vid edukacije u okviru SYS Company edukacijskog centra, kojima će se polaznicima predstaviti niz povezanih tematskih cjelina u okviru jednog cjelovitog programa.

Akademija

Project Management

Datum i mjesto održavanja: 16.3. - 20.4., Sarajevo
Predavači Nenad Trajkovski, Damir Karamehmedović, Safet Zečević, Smail Korajlić, Omar Kudović konsultanti sa višegodišnjim iskustvom.
Akademiju možete pohađati i online uživo, iz vlastitog doma ili ureda!

Akademija predstavlja novi vid edukacije u okviru SYS Company edukacijskog centra, kojima će se polaznicima predstaviti niz povezanih tematskih cjelina u okviru jednog cjelovitog programa.

Nije potrebno provesti četiri do šest godina svog života, kao redovan student, da biste napredovali u karijeri i naučili kritičke vještine vođenja projekata koje su vrlo cijenjene u današnjem poslovnom svijetu.

Polaznici Project Management Akademije imat će priliku unaprijediti i proširiti vlastito znanje, kroz predavanja i rad sa našim konsultantima, koji će tokom trajanja programa ujedno biti i tematski mentori.

Ukoliko ste spremni i imate želju napredovati u karijeri i naučiti vještine koje će vas učiniti boljim voditeljem projekta, menadžerom, članom tima ili vlasnikom kompanije, sada je pravo vrijeme da napravite prvi korak.

Project Management Akademija

Project Management Akademija obuhvata pet modula, kroz koje će se polaznicima predstaviti vještine, a koje svi koji sudjeluju u projektu, bilo kojeg hijerarhijskog nivoa, trebaju imati i razvijati. Project Management Akademija je program kojim ćete unaprijediti svoja znanja i vještine kako bi postali član tima koji je efikasan i koji ne pravi standardne greške, bez obzira na kojoj se pozicija nalazi ili koju rolu ima na projektu.

Cijeli program je dizajniran tako da upotpuni i razvije znanja i vještine učesnika programa, a temelji se na transferu teorijskih i praktičnih znanja i iskustava od strane naših konsultanta. Koncept Project Management Akademije podrazumijeva odnos 70:30 u korist praktičnog rada, u poređenju sa sticanjem teorijskih osnova.

Na kraju programa polaznici će imati sve preduvjete za pristupanje ispitu, tj. 35 PDU bodova prema PMI – Project Management Institute!

Pregled programa po modulima:

Metodologije upravljanja projektima i role na projektima
Datum održavanja: 16. mart 2022. Predavač: Nenad Trajkovski

Projekt i upravljanje projektima – šta je to?
Datum održavanja: 22. mart 2022. Predavači: Damir Karamehemedović i Safet Zečević

Upravljanje rizicima
Datum održavanja: 31. mart 2022. Predavač: Nenad Trajkovski

Recovery Project Management
Datum održavanja: 13. april 2022. Predavač: Smail Korajlić

Meke vještine na projektima
Datum održavanja: 20. april 2022. Predavači: Nenad Trajkovski i Omar Kudović

Cijena:

Kotizacije za rane prijave do 6. marta iznosi 1.800,00 KM (+17% PDV).
Kotizacije za 3 i više učesnika iz iste kompanije iznosi 1.650,00 KM (+17% PDV).
Kotizacije za 5 i više učesnika iz iste kompanije iznosi 1.450,00 KM (+17% PDV).

Detaljan sadržaj i prijava

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave