Project management akademija u martu

23.02.2022. 12:52 / Izvor: Akta.ba
Project Management

Sys Company vas poziva da se prijavite na Project Management Akademiju.

Akademija

Project Management Akademija

Datum i mjesto održavanja: 16.3. - 20.4., Sarajevo
Predavači Nenad Trajkovski, Damir Karamehmedović, Safet Zečević, Smail Korajlić, Omar Kudović konsultanti sa višegodišnjim iskustvom.
Akademiju možete pohađati i online uživo, iz vlastitog doma ili ureda!

Sys Company vas poziva da se prijavite na Project Management Akademiju koja obuhvata pet modula, kroz koje će se polaznicima predstaviti vještine, a koje svi koji sudjeluju u projektu, bilo kojeg hijerarhijskog nivoa, trebaju imati i razvijati. Project Management Akademija je program kojim ćete unaprijediti svoja znanja i vještine kako bi postali član tima koji je efikasan i koji ne pravi standardne greške, bez obzira na kojoj se pozicija nalazi ili koju rolu ima na projektu.

Cijeli program je dizajniran tako da upotpuni i razvije znanja i vještine učesnika programa, a temelji se na transferu teorijskih i praktičnih znanja i iskustava od strane naših konsultanta. Koncept Project Management Akademije podrazumijeva odnos 70:30 u korist praktičnog rada, u poređenju sa sticanjem teorijskih osnova.

Na kraju programa polaznici će imati sve preduvjete za pristupanje ispitu, tj. 35 PDU bodova prema PMI – Project Management Institute!

Detaljan sadržaj i prijava

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave