Seminar: E-commerce online prodaja putem interneta

05.04.2022. 10:03 / Izvor: Akta.ba
E-commerce

Internet je tržište bez granica i omogućava globalno poslovanje širom svijeta.

Edukacijski centar SYS Company organizuje interaktivni seminar "E-commerce online prodaja putem interneta"

Datum i mjesto održavanja: 23. april, Sarajevo
Predavač: Maher Abu Ayman Al-Osta, certificirani Google trener i ekspert za digitalni marketing sa višegodišnjim radnim iskustvom na domaćem i međunarodnom nivou.
Seminar možete pohađati i online uživo, iz vlastitog doma ili ureda!

Trgovina putem interneta, internet trgovina ili online prodaja (E-commerce, elektronska trgovina, online shopping) je u današnje vrijeme sve zastupljeniji oblik trgovine. Za razliku od klasične prodavnice koja zahtjeva veliko ulaganje u infrastrukturu (police, reklamu, zaposlene, dodatnu opremu i slično), organizacija Internet trgovine je puno jeftinija. Obično se pokreće uz klasičnu trgovinu, ali i potpuno samostalno koristeći nove tehnologije za povlačeneje robe direktno iz magacina i slanje kupcima na kućnu adresu koristeći usluge brze pošte ili dostave.

U BiH svi potencijali #Internet trgovine nisu još uvijek u potpunosti prepoznati, a naš cilj jeste da približimo ovu temu našim polaznicima semirana koji razmišljaju o ovoj vrsti djelatnosti ili su već pokrenuli neki vid online prodaje, bilo to putem webshop-a, Facebook-a ili Olx.ba.

Cilj seminara:

Ovo je prilika da naučite kako pokrenuti uspješan webshop ili online trgovinu. Učešćem na ovom seminaru o e-trgovini naučit ćete sve tajne i legitimne provjerene načine za postavljenje e-poslovanja i vrlo brzo početi zarađivati online, bez velikih ulaganja. Ove edukacije izvrsna su prilika da naučite više detalja o modelima e-poslovanja u BiH i regiji. Naučit ćete kako profitirati od webshop-a i e-trgovine uz podršku blog tekstova, digitalnog marketinga i PR-a. Ovaj trening će vas prosvijetliti o tome kako možete postati sam sebi šef ako još uvijek tražite zaposlenje ili kako da ostvarujete dodatni prihod, a da to ne utječe na vaš trenutni posao.

Cijena:

Kotizacije za rane prijave do 18. aprila iznosi 355,00 KM (+17% PDV).
Kotizacije za 3 i više učesnika iz iste kompanije iznosi 310,00 KM (+17% PDV).
Kotizacije za 5 i više učesnika iz iste kompanije iznosi 280,00 KM (+17% PDV).

Detaljan sadržaj i prijava 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave