Besplatan seminar: Coaching – kako izbjeći sabotiranje vlastitog uspjeha?

17.10.2022. 08:34 / Izvor: Akta.ba
Seminar

Potpuno besplatno ovladajte efikasnim modelom do ostvarenja ciljeva na seminaru „Coaching – kako izbjeći sabotiranje vlastitog uspjeha?

Poznato je da se termin coach često koristi u sportu, ali da li ste znali da je coaching jedan od temeljnih koncepata liderstva i menadžmenta, te neizostavna uloga svake kompanije koja želi da ostvari ciljeve i osigura uspjeh?

Ako želite raditi u jednoj od brzorastućih industrija, ostvariti nikad traženije zanimanje coacha na tržištu rada u svim poslovnim djelatnostima i postati visoko plaćeni oslonac do uspjeha svake kompanije, sve što vam je potrebno jesu trud i sticanje savremenih vještina i znanja coacha.

Ne propustite priliku BusinessAcademy da se priključite potpuno besplatnom seminaru „Coaching – kako izbjeći sabotiranje vlastitog uspjeha?”, koji počinje 22. oktobra, a kroz seminar do savremenih tehnika i efikasnog modela uspjeha vodit će vas HR stručnjak sa preko 15 godina iskustva Alisa Lingo.

Sve što je potrebno da uradite jeste da ispunite jednostavnu prijavu i odaberete opciju načina praćenja besplatnog seminara: uživo praćenje u moderno opremljenim salama BusinessAcademy u Sarajevu na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, ili online putem live streama iz udobnosti vašeg doma.

Broj mjesta je strogo ograničen, zato požurite i na vrijeme ispunite svoju prijavu i pređite prvu stepenicu do svoje profitabilne karijere!

Sada je najbolje vrijeme da preuzmete ulogu coacha

Coaching industrija nikad nije bila popularnija, a neprestani napredak i razvoj ove industrije, te činjenica da dostiže vrijednost od oko 2 milijarde dolara, sa tendencijom značajnog rasta, čini zanimanje coacha izuzetno traženim i visoko plaćenim u svim poslovnim sektorima. Kompanije nikad nisu bile u većoj potrebi za profesionalnim coachevima, što dokazuju istraživanja koja su pokazala da se angažovanjem coacha dobit kompanije uvećava do čak šest puta, dok su najplaćeniji oni koji su osposobljeni za specifično tržište.

Najtraženija poslovna škola u regionu BusinessAcademy ovaj put nudi vam mogućnost da sasvim besplatno unaprijedite svoje sposobnosti i postanete tražena karika na poslovnom tržištu. Prije svega, upoznat ćete se sa traženom profesijom i time koliko je ona važna, ovladati znanjem i vještinama za savremeni coaching, a otkrit ćete i tehnike kako da uspješno izbjegnete ili u potpunosti eliminišete stvarne razloge sabotiranja uspjeha. Besplatni seminar BusinessAcademy iskoristite i da od stručnjaka dobijete odgovore na sva pitanja koja imate, te konkretne savjete i upute za razvoj vaše karijere.

Besplatno učešće na seminaru ne samo da će vam označiti prekretnicu u karijeri i otvoriti vam nova vrata u svijetu biznisa već ćete uz HR eksperta, predavača Alisu Lingo, spoznati dokazano efikasni model uspjeha koji će vam biti glavni oslonac pri ostvarenju ličnog uspjeha, ali i uspjeha vaše kompanije.

seminar

Započnite profitabilnu karijeru menadžera ljudskih resursa

Svakoj kompaniji koja cilja na visoke rezultate i koja želi da se izdvoji od konkurencije i osigura uspjeh neophodno je pravilno rukovođenje i unapređenje sektora ljudskih resursa – najvažnijeg dijela i vrijednosti kompanije. Takvu ulogu obavlja menadžer ljudskih resursa, a do ovog zvanja i vještina možete doći za samo 10 mjeseci profesionalnog usavršavanja na BusinessAcademy.

Cilj programa Menadžment ljudskih resursa jeste da vas nauči i osposobi da vodite računa o jednom od najvažnijih resursa svake kompanije – zaposlenima, uz primjenu najnovijih metoda u menadžmentu, te preuzmete ulogu glavnog vodiča do uspjeha. Postat ćete kvalitetan profesionalac koji će uspješno izvršavati sve zadatke menadžera, naročito pružanje zaposlenima mogućnost da dostignu svoj pun potencijal, te individualno i timsko upravljanje koje osigurava ostvarenje profesionalnih ciljeva. Svoje nove sposobnosti odmah ćete moći naplatiti bilo gdje u svijetu, što će potvrditi brojni svjetski priznati certifikati. Mogućnost odabira pohađanja nastave online, putem savremene Distance Learning platforme ili tradicionalnim putem u moderno opremljenim salama BusinessAcademy, praktičan rad sa ekspertima u svijetu biznisa, Personal Development program, kao i brojne dodatne mogućnosti za usavršavanja karijere, samo su neke od beneficija školovanja na BusinessAcademy, koji ističu mnogobrojni uspješni polaznici.

„Odlučila sam se da poslije Ekonomskog fakulteta upišem HR menadžment na BusinessAcademy. Međuljudski odnosi, šta motiviše ljude, rješavanje konflikata, mobing, upravljanje ljudskim resursima, zaštita na radu, analiza poslova, poslovna etika... samo su dio znanja koje sam osvježila i usvojila pohađajući BusinessAcademy. Definitivno sam proširila vidike, unaprijedila svoj rad i imam plan da se priključim Udruženju HR menadžera, a ovaj certifikat je ulazna karta i jako cijenjen”, Hana Kos, polaznica programa Menadžment ljudskih resursa, Sarajevo.

Uzmite i vi budućnost u svoje ruke i već sada počnite sa izgradnjom profesionalne i iznimno profitabilne karijere prijavom na jedinstveni seminar BusinessAcademy. Požurite jer je broj mjesta ograničen.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave