Microsoft Azure: Developer Services 6. jula

15.06.2023. 11:32 / Izvor: Akta.ba
Azure

Pridružite se SYS Company na jednodnevnoj radionici Microsoft Azure platformi i unaprijedite svoje znanje o cloud-u i Microsoft Azure servisima koji se koriste u razvoju softvera!

Interaktivna radionica

Microsoft Azure: Developer Services

Datum održavanja: 6. jula, Sarajevo i Online uživo

Pridružite se SYS Company na jednodnevnoj radionici Microsoft Azure platformi i unaprijedite svoje znanje o cloud-u i Microsoft Azure servisima koji se koriste u razvoju softvera!

Da li ste programer koji želi proširiti svoje vještine ili želite upoznati Microsoft Azure platformu iz bliže perspektive? Bez obzira na vašu pozadinu, ova radionica će vam omogućiti da se upoznate sa različitim aspektima Microsoft Azure servisa koji se koriste pri rješavanju problema u razvoju, održavanju i nadogradnji softverskih sistema.

Radionica će obuhvatiti ključne teme vezane za vještine koje su potrebne programerima prilikom rada sa Microsoft Azure servisima, kao što su razvoj aplikacija temeljenih na cloud-u pomoću Azure App Service i Azure Functions, upotreba Azure rješenja za pohranu podataka, implementacija sigurnosnih mjera, rješavanje problema i optimizacija Azure rješenja, implementacija real-time funkcionalnosti i rad sa push notifikacijama, te najbolje prakse u monitoringu rješenja postavljenih na Microsoft Azure platformi.

Kroz interaktivnu radionicu će vas voditi Almir Vuk, iskusni razvojni inžinjer, Microsoft Certified Trainer i Microsoft MVP u kategoriji Developer Technologies. Sa njegovim vodstvom, kroz sedam modula seminara, dobit ćete dragocjeno znanje i praktične primjere iz stvarnog svijeta.

Cilj:

Pružiti učesnicima bolji uvid i praktično razumijevanje Microsoft Azure servisa koji se mogu koristiti pri razvoju i nadogradnji softverskih rješenja. Bez obzira da li ste već upoznati sa Azure platformom ili tek počinjete istraživati, ova radionica će vam pružiti vrijedne informacije i alate za uspješan rad u cloud okruženju.

Cijena:

Kotizacije za rane prijave iznosi 355,00 KM (+17% PDV).
Kotizacija za 3 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 310,00 KM (+17% PDV).
Kotizacija za 5 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 280,00 KM (+17% PDV).

Detaljan sadržaj i prijava

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave