CPE Sarajevo započinje kurs Poslovni engleski jezik– Market Leader

24.02.2014. 16:28 / Izvor: eKapija.ba
CPE Sarajevo započinje kurs Poslovni engleski jezik– Market Leader

CPE Sarajevo započinje kurs Poslovni engleski jezik – „Market Leader“ program - Upper-Intermediate (C1) 26.02. u 17.30h.

CPE Sarajevo započinje kurs Poslovni engleski jezik – „Market Leader“ program - Upper-Intermediate (C1) 26.02. u 17.30h.

Iskoristite priliku i priključite se grupi, još 3 mjesta su slobodna!

Nastava će se održavati ponedjeljak i srijeda od 17:30 - 19:00, u sali 001 u CPE Sarajevo, Muhameda Kantardžića 3/3, Sarajevo.

Market Leader je istaknuti program učenja poslovnog engleskog jezika širom svijeta. Namjenjen je polaznicima koji se spremaju za poslovnu karijeru ili polaznicima koji već rade, a zainteresovani su da unaprijede svoje znanje poslovnog engleskog jezika. Uloga predavača je da poduči i pomogne polaznike da razviju svoje jezičke veštine u poslovnom kontekstu. Učenje poslovnog engleskog se razlikuje od opšteg engleskog po izboru materijala i konteksta za slušanje i čitanje, kao i po izboru leksike u gramatičkim vježbama i vokabularu. Program je razvio Pearson-Longman u saradnji sa prestižnim Financial Times časopisom i predstavlja najnapredniji program učenja poslovnog engleskog jezika.

- Trajanje: 60 časova.

- Svakog mjeseca besplatni dodatni časovi konverzacije sa predavačima sa engleskog govornog područja (native speakers).

- Literatura: Market Leader Business book 167 str - originalna knjiga koju polaznici zdražavaju (uključena u cijenu).

- U cijenu su uračunati troškovi izdavanja akreditovanog Multicom CPE certifikata. Certifikat se izdaje poslije uspješno položenog odgovarajućeg testa, a omogućava upis zvanja u radnu knjižicu.

- Garancija 100% zadovoljstvo: ako niste zadovoljni znanjem koje ste usvojili tokom kursa, imate pravo da besplatno ponovo pohađate isti kurs sa narednom grupom polaznika.

Prijaviti se možete na broj telefona 033 260 505 ili putem on line prijave na našoj web stranici http://www.cpe.ba/prijava_sa.html

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave