Seminar: Kako do novih kupaca uz Google i Facebook oglašavanje

07.11.2017. 12:38 / Izvor: Akta.ba
Seminar: Kako do novih kupaca uz Google i Facebook oglašavanje

U Tuzli će se u četvrtak, 7. decembra 2017. godine, održati seminar o digitalnom marketingu

U Tuzli će se u četvrtak, 7. decembra 2017. godine, održati seminar o digitalnom marketingu čija će glavna tema biti “Kako do novih kupaca uz Google i Facebook oglašavanje”, u organizaciji kompanije Lilium d.o.o. iz Sarajeva. Predavači će biti stručnjaci i certificirani Google Adwords eksperti, Semir Musić i Edin Halilović, osnivači kompanije Lilium. Seminar će se održati u prostorijama IPI Akademije sa početkom u 9 sati.

Cilj seminara je učesnicima dati jasnu sliku o upotrebi Google i Facebook alata koje će kasnije moći koristiti kao sastavni dio svojih marketinških aktivnosti, a u svrhu sticanja novih kupaca. Uz savjete o targetiranju, postavkama kampanja i razumijevanju rezultata kampanje, učesnici će moći dobiti i uvid u najnovije trendove koji prate ove platforme.

Seminar je namijenjen poslovnim ljudima, marketing i sales menadžerima, rukovodiocima kompanija, malih i srednjih preduzeća i preduzeća iz privatnog i javnog sektora, kao i studentima koji žele proširiti svoje znanje iz ove oblasti i postati kompetentniji na tržištu rada.

Spojivši svoje strasti prema marketingu i tehnologijama sa jedne, i preduzetništvu sa druge strane, osnivači firme Lilium d.o.o., Edin i Semir, su uspjeli dostići sam vrh u oblasti digitalnog marketinga. Iza njih su uspješno održane brojne edukacije u zemlji i regionu, poput Weekend Media Festivala u Rovinju u septembru ove godine, učešća na Sarajevskom Festivalu turizma u oktobru ove godine. Posebno treba izdvojiti i učešće Semira Musića na Marketing Summitu, održanom u oktobru ove godine u Sarajevu, gdje je pred više od 500 marketing menadžera iz BiH podijelio svoja iskustva i ostvarene rezultate o ovoj oblasti u prethodnom periodu.

Kompanija Lilium postoji već dvije godine i za taj relativno kratak period, uspjela je ostvariti saradnju sa najvećim kompanijama u BiH među kojima su DM, Porsche BH, Mercedes, Posao.ba, ASA Osiguranje, Inside by Ećo te mnoge druge. Lilium je jedina bosanskohercegovačka firma koja ima Google Partner status što znači da u pogledu kreiranja kampanja ispunjava sve Googleove uslove i preporuke.

Prijaviti se možete na web stranici academy.lilium.ba ili mailom na info@lilium.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave