Inspirirajuća prezentacija

Lilium pokazao kako pobijediti konkurenciju na prezasićenom online prostoru

08.10.2023. 22:51 / Izvor: Akta.ba
Lilium

Semir Musić, suosnivač agencije Lilium, održao je inspirirajuću prezentaciju

Na prestižnom događaju "Digital Snow Jahorina," koji se održava u Olimpijskom centru Jahorina od 06. do 09. oktobra, agencija Lilium iz Sarajeva još jednom je s prisutnima podijelila novitete iz svijeta digitale, kao i svoje najbolje prakse koje ih upravo čine liderima u domeni digitalnog marketinga.

Semir Musić, suosnivač agencije Lilium, održao je inspirirajuću prezentaciju pod nazivom "Kako pobijediti konkurenciju u prezasićenom online prostoru" , naglašavajući ključne principe uspjeha na internetu.

semir

U današnjem svijetu društvenih mreža, borba za pažnju korisnika postala je suštinski izazov. Prosječna osoba svakodnevno vidi više od pet hiljada oglasa na različitim platformama, uključujući društvene mreže, televiziju, bilborde i ostale medije. Semir Musić istakao je da osvajanje pažnje korisnika predstavlja ključni korak prema uspjehu.

Agencija Lilium, čiji su predstavnici kao jedini govornici iz domene digitalnog marketinga na ovoj konferenciji, demonstrirali su strategije kako se nositi s konkurencijom u prezasićenom online prostoru, čime su još jednom dokazali da zaista postavljaju trendove digitale na našem tržištu.

Musić je istakao da digitalni marketing nije odvojen od klasičnog marketinga, već su digitalni kanali samo sredstva za prenošenje poruke.

“Ovi kanali su brzi, efikasni i mjerljivi, što omogućava precizno praćenje ulaganja i rezultata. Klasični principi marketinga ostaju nepromijenjeni - ključno je imati privlačnu ponudu i osigurati da što više ljudi sazna za nju”, naglasio je Musić.

On je prezentaciju zaključio riječima:

"Cijena i vrijednost su ključni faktori. Niža cijena i veća vrijednost privlače veći broj kupaca. Kreativnost i promocija su također neodvojivi dio uspješnog oglašavanja, a u tome vam može pomoći Lilium."

semir

Konferencija “Digital Snow Jahorina" traje tri dana i predatavlja nezaobilazan događaj za sve zainteresovane za digitalne inovacije, tehnologiju i planinske centre. Nudi bogat program s raznolikim temama, fokusiranim na digitalizaciju, upravljanje podacima i procesima, zaštitu podataka, prirodu i ekonomiju u kontekstu planinskih centara.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti