Predavanje o Facebook marketingu za poduzetnike

16.04.2018. 17:23 / Izvor: Akta.ba
Predavanje o Facebook marketingu za poduzetnike

Facebook je danas nezaobilazna društvena platforma za sve kompanije koje bi željele proširiti svijest o svom brendu.

Facebook je danas nezaobilazna društvena platforma za sve kompanije koje bi željele proširiti svijest o svom brendu, povećati broj kupaca/klijenata, te u konačnici ostvariti profit. Svi jaki i uspješni brendovi oglašavaju se putem ove društvene platforme.

Ali kako kreirati jedinstven sadržaj i kampanju koji će privući pažnju potencijalnu ciljnu skupinu, a da istovremeno ne budu ni suviše obični, ni nametljivi? U konačnici, kako targetirati ciljnu skupinu uz što manje novčanih ulaganja?          

Faris Biogradlić, direktor Paradox agencije, poduzetnik, predavač i coach, će 20.04. s početkom u 10:00 h, u prostorijama Networks-a, otkriti načine pomoću kojih je moguće svakodnevno ostvariti odlične i profitabilne rezultate na Facebook-u. Svim zainteresovanim poduzetnicima koji budu prisustvovali ovom predavanju, otkrit će najbolje metode iz prakse koje donose najprofitabilnije rezultate.

Sve bitne informacije o predavanju kao i način prijave možete saznati na klikom na OVAJ LINK

Opušteno druženje sa ljudima sličnih interesovanja, uz predavanje marketing stručnjaka, jedinstvena je prilika za sve poduzetnike koji bi željeli spoznati najmodernije i najprofitabilnije marketinške pristupe za ispravno vođenje Facebook stranice njihovog biznisa.

Predavanje je namjenjeno za poduzetnike te je besplatno. Više informacija saznajte na http://bit.ly/2H2fTEw

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave