Paradox: Uspješno održan FB marketing seminar

17.10.2017. 11:34 / Izvor: Akta.ba
Paradox: Uspješno održan FB marketing seminar
OTVORI GALERIJU

Seminar je bio interaktivan - kombinacija teorije i praktičnih primjera.

U subotu, 14.10., u prostorijama Ekonomskog Fakulteta u Sarajevu, agencija za digitalni marketing Paradox d.o.o. organizovala je seminar za napredni Facebook marketing. Polaznici su imali priliku naučiti kako ovu popularnu društvenu platformu iskoristiti za efikasno i profitabilno oglašavanje.

U okviru seminara učesnici su upoznati s pravilnim korištenjem Facebook oglašivačke platforme i naprednim Facebook marketing taktikama - od hirurški preciznih targeting metoda, remarketinga, lookalikea, prodajnog teksta na reklamama, sve do naprednih prodajnih lijevaka. Predavač seminara bio je Faris Biogradlić, suosnivač i direktor agencije za digitalni marketing Paradox d.o.o.

Seminaru su prisustvovali poduzetnici, marketing i sales manageri renomiranih domaćih kompanija, kao i individualci koji su željeli steći napredna znanja i vještine digitalnog marketinga.

Seminar je bio interaktivan - kombinacija teorije i praktičnih primjera.

"Zahvaljujemo se svim učesnicima na aktivnom sudjelovanju i ugodnom druženju na seminaru, te se nadamo da smo uspjeli prenijeti znanje i približiti značaj Facebook oglašavačke platforme za profitabilno poslovanje, što je ujedno bio i naš cilj", ističe Biogradlić.

Zbog velikog interesovanja, Paradox d.o.o. namjerava i u budućnosti nastaviti s edukacijama i seminarima iz oblasti digitalnog marketinga.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti