Uspješno održan seminar "Kako pridobiti nove kupce online"

30.11.2018. 10:02 / Izvor: Akta.ba
Uspješno održan seminar 'Kako pridobiti nove kupce online'
OTVORI GALERIJU

Polaznici su imali priliku učestvovati u brojnim mini radionicama, razmijeniti mišljenja, te predstaviti drugima svoje biznise.

U subotu, 24.11., u Domu mladih Skenderija, u Sarajevu, agencija za digitalni marketing Paradox je organizovala seminar na kojem su učesnici imali priliku upoznati se s najnovijim trendovima iz domene digitalnog marketinga, naučiti kreirati uspješne digital marketing strateške kampanje, te cjelokupni proces kreiranja jedinstvenog prodajnog sadržaja.

Seminaru su prisustvovali poduzetnici, marketing i sales manageri renomiranih domaćih kompanija, kao i studenti i individualci koji su željeli steći napredna znanja i vještine digitalnog marketinga.

Pored teorijskih i praktičnih znanja kako isplanirati, pripremiti i lansirati profitabilne digital marketing kampanje, koje je prezentovao predavač Faris Biogradlić, seminar je bio vrlo interaktivan. Polaznici su imali priliku učestvovati u brojnim mini radionicama, razmijeniti mišljenja, te predstaviti drugima svoje biznise.

"Iskreno se zahvaljujemo svim učesnicima na aktivnom sudjelovanju i ugodnom druženju na seminaru, te se nadamo da smo uspjeli prenijeti znanje i približiti značaj digitalnog marketinga za efektivnije i profitabilnije poslovanje", istakao je gospodin Biogradlić.

Zbog velikog interesovanja, Paradox namjerava nastaviti s edukacijama i seminarima iz oblasti digitalnog marketinga u cijeloj BiH i u regionu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti