Kako da vaša Facebook reklama proda sve što želite [Besplatni trening]

22.06.2018. 08:38 / Izvor: Akta.ba
Kako da vaša Facebook reklama proda sve što želite [Besplatni trening]

Ukoliko ste imali priliku upravljati Facebook stranicom, upoznati ste sa svim opcijama koje vam Facebook pruža na raspolaganje.

Ukoliko ste imali priliku upravljati Facebook stranicom, upoznati ste sa svim opcijama koje vam Facebook pruža na raspolaganje. Moguće je uređivati FB stranicu, postavljati objave, komunicirati sa kupcima/klijentima i što je većini biznisa najbitnije, moguće se veoma efektivno oglašavati prema svim ljudima koji imaju kreiran Facebook profil.

Od toga da promovišete Facebook objavu, baner reklame pomoću kojih osobe šaljete na web stranicu, pa do naprednih chat botova i remarketing kampanja. 

Koji god način koristili za promociju vašeg biznisa, vaša reklama mora biti odlična. 

"U usporedbi sa Amerikom, FB oglašavanje je veoma jeftino na našim prostorima - jedan klik  je jefitniji i do deset puta. Ukoliko napravite odličnu reklamu koja ima dobru kombinaciju ponude, slike i teksta, uspjeh vam je skoro pa zagarantovan", govori Faris Biogradlić.

U BiH za 50 KM do 100 KM budžeta za oglašavanje, vašu reklamu može vidjeti između 15.000 i 25.000 ljudi. Vi birate kome će se reklama prikazati, koji grad, koji spol, koliko godina osobe imaju i koji su im interesi.

Faris Biogradlić je kreirao BESPLATNI TRENING u kojem vas uči kako da vaša Facebook reklama proda sve što želite. Trening se sastoji iz Video snimka i pisanog vodiča.

Prijavite se na trening na http://farisbiogradlic.com/besplatni-trening-facebook-reklame/

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave