Veliki broj zainteresovanih na Facebook marketing edukaciji

18.09.2017. 17:13 / Izvor: Akta.ba
Veliki broj zainteresovanih na Facebook marketing edukaciji 
OTVORI GALERIJU

Paradox namjerava i u budućnosti nastaviti sa održavanjem seminara i različitih edukacija.

Internet je promijenio svijet u svakom smislu, te je imao veliki uticaj na marketinšku industriju. Preduzeća su se počela suočavati s novim načinima preciznog i personalizovanog oglašavanja. Ukoliko imate vlastiti biznis, Facebook marketing je postao “pod moranjem”.

Od 2010. godine broj oglasa na Facebooku porastao je za čak 680%, a kako vrijeme prolazi, oglašavanje na najvećoj društvenoj mreži postaje sve popularnije i u BiH. Prema statističkim podacima broj Facebook korisnika u BiH iznosi oko 1,5 miliona. Sasvim je sigurno da će ovaj vid oglašavanja igrati veliku ulogu u pronalasku potencijalnih kupaca, u jačanju brenda i učvršćivanju pozicije kompanije na tržištu.

Paradox je sarajevska marketing agencija specijalizovana za digitalni marketing, te pored saradnje sa klijentima, vrši edukacije na aktuelne teme u digitalnom marketingu. Ovaj put je 40 polaznika učilo o naprednim načinima oglašavanja na Facebooku.

Predavač, ujedno i osnivač Paradoxa - Faris Biogradlić, ističe kako je digitalni marketing i oglašavanje na Facebooku zanimljivo upravo iz razloga što svaki fening marketing budžeta možemo pratiti i iskoristiti na najbolji mogući način. "Ovaj vid oglašavanja nam pomaže da ciljano dođemo do svih onih koji su najvažniji za naše uspješno poslovanje, te na taj način unaprijedimo poslovanje", ističe on.

Paradox namjerava i u budućnosti nastaviti sa održavanjem seminara i različitih edukacija, a prisutni na ovom seminaru su bili oduševljeni stečenim znanjem.

Više o njihovom radu možete pročitati na web stranici: https://paradox.ba/

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti