Špica Systems organizira SCM konferenciju u Sarajevu

19.09.2017. 10:31 / Izvor: Akta.ba
Špica Systems organizira SCM konferenciju u Sarajevu

Špica Systems d.o.o. Sarajevo organizira stručnu SCM konferenciju, u Sarajevu 12.10.2017. 

Špica Systems d.o.o. Sarajevo organizira stručnu SCM konferenciju, u Sarajevu 12.10.2017. Na praktičnim primjerima će domaći i strani stručnjaci s područja upravljanja lancem opskrbe i skladištem, predstaviti sve novosti i trendove koje utječu na poslovanje vaših kompanija i organizacija. 

Ako vas zanima kako možete povećati produktivnost vašeg poslovanja, uvesti najnovije standarde, ili samo želite provjeriti koje novosti su trenutno aktualne, slobodno nam se pridružite, poručuju organizatori.

Na konferenciji će se pokriti teme od popisa osnovnih sredstava uz pomoć bar kod tehnologije, praćenja rada na terenu, u skladištu, trgovini. Također, bit će predstavljena najnovija oprema koja se koristi za evidentiranje bar koda, opremu za glasovno upravljanje, terminale, skenere i printere.

"Zanima vas kako smo pomogli kompanijama kao što su Jajce Alloy Wheels, Podravka, Gorenje, Mercator, ili se želite pridružiti stručnjacima iz svog područja, razmijeniti mišljenja i iskustva a pritom dobijte korisne informacije i primjere iz dobre prakse, sve to i još više ćete dobiti na našoj konferenciji", navode iz Špica Systems.

Što možete očekivati?

Lanac opskrbe igra ključnu ulogu u poslovanju modernih kompanija. JIT, drop shipping, suradnja Walmarta i Google, kako bi konkururali Amazonu, trgovine bez blagajni, sve su to rješenja nastala na tehnologiji koja nas okružuje - bar kod, RFID, bluetooth.

Razumijevanje mogućnosti koje različiti sustavi nude, koja tehnologija vam može pomoći pri dostizanju boljih poslovnih rezultata može direktno utjecati na uspješnost poslovanja cijele kompanije, je cilj naše konferencije. 

SCM konferencija je namjenjena svima koji žele iz prve ruke, provjeriti novosti na području lanca opskrbe, koja oprema i softver može pomoći da postignemo bolje poslovne rezultate.

Pregled novih tehnologija, trendovi koji nas usmjeravaju, sa fokusom na SCM i integraciju sa različitim ERP ili drugim rješenjima je cilj naše konferencije. 

Dobit ćete mogućnost da iz prve ruke provjerite naša rješenja, testirate opremu, postavite pitanja ili čujete sa kojim sličnim problemima ili izazovima se susreću vaši kolege. 

Konferencije je namjenjena:

  • direktorima i vlasnicima kompanija
  • stručnjacima na području lanca opskrbe (rad u skladištu, logistika, terenski komercijalisti)
  • analitičalima, financijskim ili stručnjacima za računovodstvo

Više o konferenciji možete pronaći na stranici >>>

PRIJAVITE SE!

Sve informacije na dario.radosevic@spica.com

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave