Trodnevni intenzivni seminar: Projekt menadžment

26.06.2014. 15:23 / Izvor: eKapija.ba
Trodnevni intenzivni seminar: Projekt menadžment

Seminar je osmišljen za one koji žele naučiti pravilno koristiti projekt menadžment, biti projekt menadžer, aplicirati za sredstva međunarodnih fondova i efikasno upravljati poslovnim poduhvatima.

Trodnevni intenzivni seminar

PROJEKT MENADŽMENT

Najnoviji koncepti razvoja u projekt menadžmentu

Termini održavanja: 18-20 juli ili 25-27 juli – Tuzla, Zenica i Mostar

Kome je seminar namijenjen?

Seminar je osmišljen za one koji žele naučiti pravilno koristiti projekt menadžment, biti projekt menadžer, aplicirati za sredstva međunarodnih fondova i efikasno upravljati poslovnim poduhvatima. I dio namijenjen je početnicima, a II dio onima koji su odslušali I dio ili su prethodno radili na projektima, bilo kao zaposlenici ili samostalni poduzetnici.

 Zašto prisustvovati seminaru?

Zahvaljujući predavačima koji se već dugi niz godina bave upravljanjem projektima i evaluacijom projektnih aplikacija za većinu relevantnih međunarodnih  donatora, naučićete kako iskoristiti projekt menadžment u upravljanju poslovnim poduhvatima kompanije, postizati ciljana poslovna poboljšanja unutar budžeta i zadanog vremena uz istovremeno zadovoljavanje kvalitativnih postulata i raditi pametnije, a ne više. Primjenjujući ove vještine postaćete efikasniji i vrijedan dio tima, te naučiti kako uspješno aplicirati na projekte međunarodnih fondova, koristeći efektivne metode i međunarodne standarde.

Kakav je sadržaj seminara?

Seminar se sastoji iz dva dijela, od čega I dio (1. dan) predstavlja osnove projekt menadžmenta, a pruža uvid u metodologiju životnog ciklusa projekta po EU PRAG standardima i pripremu projektnog prijedloga, implementaciju, izvještavanje i praćenje, dok II dio (2. i 3. dan) obuhvata napredni pristup projekt menadžementu i koncipiran takoda polaznici aktivno učestvuju i izmjenjuju znanja koja posjeduju i dijele iskustva sa projekata na kojima su radili ili još uvijek rade. Učesnici će naučiti kako izgraditi efikasnu organizaciju i projektni tim, identificirati i provjeriti zahtjeve projekta, kako uspostaviti realne procjene (vrijeme, novac, obim, resursi, kvaliteta, rizici, itd.), kako napraviti učinkoviti WBS (Work Breakdown Structure), kako kreirati efikasan i realan projektni plan, kako efikasno pratiti tok projekta, kako završiti projekt s ispravnom strategijom zatvaranja projekta, ukratko, kako biti uspješan voditelj projekta.

Kako učestvovati?

Za učešće je potrebno da popunite online formular na našoj Web stranici i izvršite uplatu kotizacije na račun Kurgan d.o.o. kod

ZiraatBank BH na br. 1860001064138136. Kotizacija uključuje: participaciju, certifikat o odslušanom seminaru, materijal za rad, parking, osvježenje, kafu i ručak. O tačnom terminu i mjestu održavanja učesnici će primiti blagovremenu obavijest.

I dio "Osnove" - 90 KM

II dio "Napredne metode" - 230 KM

Cijeli program "Projekt menadžment" - 300 KM

Učesnici koji se registruju najkasnije do 01. jula dobivaju popust od 40%.

KURGAN d.o.o. ID: 4201911470004 - Azize Šaćirbegović bb/27, 71000 Sarajevo

Tel:+387 33 911 882 +387 61 398 427 Fax:+387 33 922 456 E-mail: training@kurgan.ba

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave